I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ovi smerovi su veoma traženi u IT industriji – Privatna srednja škola Zrenjanin

Iako je počela školska godina, upis je još uvek u toku u Privatnoj srednjoj školi Zrenjanin za vanredne učenike i one koji žele da se prekvalifikuju ili dokvalifikuju.

Foto: Envato

1. ELEKTROTEHNIČAR RAČUNARA

Ovaj obrazovni profil je visoko cenjen u svetu elektrotehnike i IT – ja, kako u kompanijama, tako i u privatnim domaćinstvima. Elektrotehničar računara je obučen za rad na hardveru i softveru i na taj način je sposoban da održava rad računarskih mreža u kompanijama na domaćem i stranom tržištu. Zanimanje podrazumeva znanja o računarskim mrežama, osnovama automatskog upravljanja i programiranja, multimedijalnim tehnologijama i računarskoj grafici.

Elektrotehničar računara je osoba čije obrazovanje garantuje i znanja o konstrukciji računara i načinima njegovog funkcionisanja. Osobe sa diplomom ovog smera veoma su tražen kadar u modernom svetu informacionih tehnologija. Ukoliko žele da nastave školovanje, imaju izuzetnu prohodnost na fakultete koji se bave primenjenim informatičkim znanjima najsavremenijeg doba.

Zaposlenje nakon stečenih praktičnih i teorijskih znanja praktično je zagarantovano, jer potreba za ovim profilom jednostavno ne može nestati. Atraktivnost ovog zanimanja je stoga izuzetna, te je samim tim i ovaj smer uvek u vrhu interesovanja prilikom upisa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

2. ELEKTROTEHNIČAR ELEKTRONIKE

Elektrotehničar elektronike je osoba koja poseduje znanja iz osnova elektrotehnike, električnih merenja, elektronike, osnova telekomunikacije, digitalne elektronike, programiranja. On je stručnjak za mikroprocesore, merenja u elektronici, visokofrekvencijsku elektroniku kao elektroniku medicinskih uređaja.

Razume se u osnove automatskog upravljanja i elektroenergetiku. Primena znanja elekrotehničara računara je od izuzetnog značaja u IT industriji današnjice, a mogućnosti zaposlenja nebrojane.

UPIS JE U TOKU

Prijave za upis u školsku godinu 2021/2022 su i dalje u toku.

– Postupak je jednostavan: dogovorite razgovor kako bi se upoznali, te Vam odgovorili na sva Vaša pitanja. Kada odaberete jedan od 15 smerova, koliko ih ukupno ima, sklapamo ugovor o školovanju -poručuju iz Privatne srednje škole Zrenjanin.

Postoji mogućnost plaćanja školarine na 10 rata.

  • Prekvalifikacija
  • Dokvalifikacija
  • Vanredno školovanje

Stekni novo zanimanje i pronađi bolji posao!

15 SMEROVA:

1. Ekonomski tehničar
2. Pravni tehničar
3. Finansijski tehničar
4. Tehničar obezbeđenja
5. Kulinarski tehničar
6 Ugostiteljski tehničar

ELEKTRO – SMEROVI

IV godine:
7. Elektrotehničar elektronike
8. Elektrotehničar energetike
9. Elektrotehničar računara
III godine:
10. Elektro monter mreža i postrojenja

GIMNAZIJA

11. Prirodno – matematički
12. Računarstvo i informatika
III – godišnji smerovi:
13. Poslastičar
14. Kuvar
15. Konobar

KONTAKT

Tel: 0612575669
E – mail: privatnesrednjeskolezr@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh