I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Niste završili srednje obrazovanje? Treba Vam prekvalifikacija ili dokvalifikacija?

Niste završili srednju školu? Niste zadovoljni sa svojim zanimanjem? Potrebna vam je prekvalifikacija radi lakšeg pronalaženja posla?

Na pravom ste mestu. Privatna srednja škola Zrenjanin upisuje vanredne učenike, kao i one kojima je potrebna prekvalifikacija ili dokvalifikacija.

1. ŠTA JE DOKVALIFIKACIJA?

Ukoliko želite da obezbedite sebi diplomu za željeni obrazovni profil, koji je za stepen viši od prethodno stečenog, Privatna srednja škola Zrenjanin je prav adresa.

KOJE SU PREDNOSTI DOKVALIFIKACIJE?

Samim tim, što će osoba koja se opredeli za ovakav pristup, imati mogućnost da, po polaganju diferencijalnih ispita, postane vlasnik diplome za zanimanje višeg stepena, to će joj se otvoriti i znatno veći broj prilika za pronalaženje zaposlenja u okviru željene oblasti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na taj način svaki kandidat sebi povećava šanse i za boljom zaradom, jer se obično dokvalifikacija vrši za one obrazovne profile koji su u datom trenutku na tržištu rada u samom vrhu tražnje.

Pored toga su takvi kandidati u očima potencijalnih poslodavaca uvek bolje kotirani, pošto se smatra da osoba, koja ulaže u svoje obrazovanje i nakon stečene diplome teži da bude što bolji radnik. Zato nemojte da budete iznenađeni ako se prilikom odabira prijavljenih kandidata za konkretno radno mesto, posebna pažnja ukaže upravo onima, koji su izvršili dokvalifikaciju i stekli potrebnu diplomu.

2. ŠTA JE PREKVALIFIKACIJA?

U situaciji kada se potražnja različitih zanimanja na aktuelnoj berzi rada iz dana u dan menja, svako ko želi da u velikoj meri poboljša svoj trenutni radni status, te otvori mogućnost za pronalaženje boljeg zaposlenja, a što automatski utiče i na poboljšanje finansijskih prilika, bi trebalo da razmisli o promeni zanimanja.

Iako je to nekada bilo gotovo nezamislivo, danas je prekvalifikacija vrlo često primenjivan način za sticanje diplome za željeno zanimanje.

Bez obzira da li ste prethodno stekli diplomu za neko zanimanje III ili IV stepena, te nevezano za to na koju oblast se odnosi, Privatna srednja škola Zrenjanin je, sasvim sigurno institucija u čijoj bogatoj ponudi ćete pronaći baš obrazovni profil za koji ste želeli da se prekvalifikujete. U pitanju je obrazovna institucija koja poseduje sve potrebne akreditacije, tako da svaki kandidat koga interesuje prekvalifikacija, kroz taj program stiče diplomu koja je upisiva u radnu knjižicu, budući da je od strane nadležnih institucija naše zemlje u potpunosti priznata.

3. VANREDNO SREDNJE OBRAZOVANJE

Vanredno školovanje je namenjeno svim kandidatima koji nisu upisani u neku drugu srednju školu, a imaju minimalno 17 godina. Isto tako, ovaj vid obrazovanja može da pohađa svako ko ispunjava navedeni zahtev, bez obzira da li je pre toga završio neku srednju školu ili ne, odnosno nevezano za to da li je imao prilike da prethodno završi barem neki razred konkretne srednje škole, budući da je osnovni zahtev koji se pred sve zainteresovane stavlja vezan za minimum završenu osnovnu školu.

U zavisnosti od toga da li je neki kandidat pre toga završio srednju školu, to jest neki razred bilo koje srednje škole ili ne, zavisi i dokumentacija koja se zahteva prilikom upisa, odnosno postupak upisa, koji predviđa Privatna srednja škola Zrenjanin, a kada je u pitanju vanredno školovanje.

KONTAKT

Tel: 0612575669

E – mail: privatnesrednjeskolezr@gmail.com

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh