I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Pristupačne cene : Tri muške odevne kombinacije za novogodišnju noć

Crno odelo i bela košulja naš su prvi predlog jer je svaki muškarac bar jednom došao u situaciju da mu ovakva kombinacija zatreba. Verujemo da nećete pogrešiti ukoliko odlučite da investirate u jedno kvalitetno odelo.

Crno-bela kombinacija je klasičana, elegantna i uvek moderana. Odaberite model koji najbolje pristaji vašoj građi a za interesantniji izgled izaberite kravatu ili leptir mašnu.

butik-mb-tekstil-i-love-zrenjanin-crno-odelo-bela-kosulja-masnaStrukirano sako i plitke pantalone 10800 dinara, bela košulja 2900 i leptir mašna 1000 dinara.

Ako ste od onih koji najradije nose trenerku za novogodišnju noć savetujemo da izaberete dobre farmerke i kariranu košulju. Ogrnite i somot sako ukoliko želite da postignete ležernu eleganciju.

PerSu marketi

butik-mb-tekstil-i-love-zrenjanin-somot-sako-karirana-kosulja Somot sako 8700 dinara, karirana košulja 2900.

Ne samo da je “štreberska” kombinacija in već je i veoma topla. Slojevito oblačenje je praktično kada nastupe hladni dani. Kao treći predlog preporučujemo košulju u kombinaciji sa džemperom a ako vam ovaj spoj izgleda previše poslovno vi košulju zamenite jednobojnom majicom. Takođe, možete napraviti varijaciju sa pantalonama i farmerkama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

butik-mb-tekstil-i-love-zrenjanin-dzemper-kosulja-pantalonePlavi džemper 3600 dinara, košulja na sitne pruge 2600 i sive pantalone 2700 dinara.

Čeka te li Novu godinu na trugu? Za tu priliku vam preporučujemo da svoju kombinaciju upotpunite šik šeširom ili vunenom kapom.

butik-mb-tekstil-i-love-zrenjanin-sesir-kapa-vuna Šešir 3000 dinara, kapa 2500.

Svu garderobu fotografisali smo u butiku “MB tekstil” koji se nalazi u Svetosavskoj ulici, broj 8.

U samoj prodavnici je izbor mnogo veći pa obavezno svratite, posebno ako volite domaće brendove i kvalitetne, prirodne materijale.

Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na 063 87 55 291.

butik-mb-tekstil-i-love-zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh