I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Preko 200 modela bicikala na jednom mestu i to nije sve (VIDEO)

Moderna S je maloprodajna radnja biciklova, delova i opreme za bicikle, alata i pribora, električnih biciklova, mopeda, rolera, koja se posle više od 23 godine rada u malom lokalu u Savezničkoj ulici, preselila nedavno u mnogo veći i moderniji prostor, koji se nalazi u ulici dr Zorana Kamenkoviča 16 (u blizini MUP – a).

Ostvarili san: Vlasnici Moderne S, Vlada i Nena Stanić

Moderna S je osnovana i počela sa radom daleke 1997. godine. U početku mala i skromna, radnja je polako prerasla u ozbiljnu i veoma konkurentnu firmu, što se tiče prodaje bicikala, delova za biciklove, kao i prateće opreme.

PREKO 200 BICIKALA NA 200 KVM

Od 9. januara 2021. godine, posle više od 23 godine postojanja, Moderna S se preselila u novi, veći i moderniji poslovni prostor, koji se nalazi u ulici dr Zorana Kamenkovića (preko puta SBB – a). Na poslovnom prostoru od preko 200 kvm, u ponudi imaju preko 200 različitih modela dečijih i bicikala za odrasle. Tu su i trotineti, skejtovi, roleri i tricikli za najmlađe kupce.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Imamo sigurno najveći izbor biciklova, kao i rezervnih delova za sve modele. U sklopu radnje je i servis za biciklove. Radnja je otvorena od ponedeljka do subote – rekao je Vlada Stanić, vlasnik Moderne S.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

POPUST ZA KUPOVINU ELEKTRIČNOG BICIKLA

Moderna S takođe ima široku ponudu električnih bicikala. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta, Moderna S će svakog kupca električnog bicikla obradovati sa popustom od – 3.000 dinara! Akcija traje do isteka zaliha.

LOKACIJA

Dr Zorana Kamenkovića 16

Tel: 0641188737

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh