I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Predstavnici Ribnjaka „Ečka“ u poseti Estoniji i Letoniji

Dvočlana delegacija Ribarskog gazdinstva „Ečka“ posetila je protekle sedmice pogone nekoliko kompanija za preradu ribe u Estoniji i Letoniji. „Sagledavanje tehnologija koje se primenjuju u preradi ribe u inostranstvu, i proizvodnji konzervisanih ribljih proizvoda – nesvakidašnje je iskustvo“, mišljenja su Aleksandar Tot i Saša Pašić, predstavnici Ribnjaka „Ečka“.   

Oni su obišli kompaniju “Peruza” u Rigi koja se bavi proizvodnjom opreme za preradu ribe gde su se upoznali sa najnovijim tehnološkim dostignućima u toj oblasti.

Zanimljiva je bila poseta kompaniji „JAPS“ u estonskom gradu Parnu čija je glavna delatnost prerada slatkovodne ribe, pre svega smuđa i bandara. U pogonima kompanije „KAIJA“, Tot i Pašić imali su priliku da se upoznaju sa  radom vodećeg letonskog proizvođača dimljene i konzervisane haringe, skuše i druge morske ribe.

Poseta je rezultirala uspostavljanjem novih poslovnih kontakata, a novostečena saznanja, u oblasti prerade ribe, biće iskorišćena za unapređenje daljeg poslovanja Ribnjaka “Ečka”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh