I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Predstavljamo vam školu programiranja za decu „Malac računarac“ (VIDEO)

Škola mentalne aritmetike “Malac Genijalac“  predstavila je novi projekat u okviru svog centra za edukaciju – savremenu školu programiranja ˝Malac računarac˝.

U ovoj školi održan je i prvi ˝otvoreni čas˝ za sve mališane koji su zainteresovani za rad na računaru, gde su imali priliku da vide kako izgleda jedan čas programiranja.

– „Malac računarac“ je novi deo naše škole mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ i predstavlja školu programiranja za decu od 8 godina pa na dalje. Prvi programski jezik koji će ova deca učiti je „Scratch“. Škola programiranja je logičan nastavak škole mentalne aritmetike jer, kako smo od samog otvaranja ove franšize i naveli, mentalna aritmetika predstavlja same začetke programiranja  – navodi Biljana Manić Stojanov menadžer franšize „Malac Genijalac“.

I Taxi Zrenjanin

Omogućite svom detetu da učini veliki korak i zakorači u Svet IT programiranja! Neka se upozna sa matematičkim algoritmom i stekne veštine analitičkog razmišljanja. Pored digitalnog sveta, saznaće kako funkcioniše abakus – preteča današnjih računara, poručili su iz centra za edukaciju.

Prijave: 062/ 225 045

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh