I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Predstavljamo uspešnu firmu – kupovina preko interneta Alatshop.rs

alatshop loKupci  ih vrlo često pitaju “Kako to da niste iz Beograda?” naviknuti  da se tamo nalazi centar svega što je novo i inovativno. Firma „Web 023“ prva je u Zrenjaninu i Srednjem Banatu koja profesionalni alat i pribor prodaje isključivo preko interneta, u web prodavnici “Alatshop.rs”.

Njihovi šopovi su virtuelni, ali izuzetno pregledni i sadržajni, a alati imaju cene koje obaraju sve ponude.

Svesni činjenice da se broj internet korisnika rapidno raste, tvorci “Alatshopa” kreirali su web prodavnicu koja u svojoj ponudi ima više od 7000 artikala profesionalnog alata Makita, Metabo, BOSCH, AEG, Dremel, Knipex, Evolution, Bahco, Ridgid, STIHL, Varstroj, Unior, Stanley i ostali.

alatshop 1

Pregledan i lak za navigaciju – Alatshop.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Alatshop.rs je web shop namenjen profesionalcima i hobi majstorima koji traže kvalitetne proizvode po veoma konkurentnim cenama.  U našem web šopu mogu se pronaći profesionalni ručni i električni alati, provereni hobi ručni i električni alati kao i pribor i rezervni delovi . Trudimo se da na jednostavan način predstavimo sve karakteristike ponuđenih alata, uz kvalitetan opis , slike i  filmove o alatu. Garancija i servis su nešto bez čega ne pristajemo da radimo, što našim kupcima daje dodatnu sigurnost – kažu u ovom web shopu za prodaju alata.

Velika prednost načina poslovanja “Alatshopa.rs” jeste teritorijalna neograničenost u prodaji. Iako je sedište firme „Web023“ koja vodi šop – u Zrenjaninu, prodaja se vrši u celoj Srbiji a osnivači kažu da imaju veliko interesovanje iz zemalja u regionu. Princip po kojem ih širok dijapazon ljudi pronalazi jeste jednostavna pretraga na internet pretraživačima  tražnjom reči : alat i shop, koje ciljnu grupu lako dovode do adrese Alatshop.rs.

alatshop 4

Svaki proizvod detaljno je opisan

ALATSHOP.RS NAGRAĐUJE SVOJE KUPCE

Navigacija kroz web shop je izuzetno jednostavna i praktična – vrlo je jasno koncipiran pregled proizvoda prema proizvođačima, kategorijama i podkategorijama alata.

Njihov cilj nije samo prodaja već i edukacija korisnika kako da na najbolji način upotrebe alat, za koje ga namene mogu iskoristiti, na koji način ga održavati i slično.  U “Alatshopu” potvrđuju da je ovo težnja za ostvarivanjem interktivne komunikacije sa kupcima, ali i onima koji tek planiraju kupovinu alata. Jedan od načina interakcije sa kupcima jeste organizovanje brojnih nagradnih igara i akcijskih popusta.

– Izuzetno nam je važno da kupci stvore poverenje u nas i ovaj način prodaje, a o kvalitetu samih proizvoda govori činjenica da su to alati koji se do krajnjeg kupca distribuiraju direktno iz magacina uvoznika uz garanciju samog proizvođača alata. Poverenje kod kupaca stvaramo i brzom isporukom poručenih proizvoda i rezervnih delova uz konstantan trud da sa kvalitetom usluge uvek budemo ispred svih ostalih.

nagradna igra

Alatshop.rs svakog meseca poklanja vredne nagrade

 

NA PRVOM MESTU – SARADNJA SA LOKALNIM DISTRIBUTERIMA ALATA

Prilikom izbora distributera  tvorci „Alatshopa.rs“  vode se idejom da, ukoliko takva mogućnost postoji, budu iz Zrenjanina.

– Za krajnjeg kupca lokacija distributera je nebitna pošto su garancije na alate vezane za sve zvanične servise u Srbiji. Prvi razlog za izbor distributera iz Zrenjanina je činjenica da volimo naš grad, i da nameravamo ovde i da ostanemo i dalje se razvijamo i napredujemo. Drugi razlog je tehničke prirode, jer nam je lična komunikacija sa distributerima veoma bitna zato što se prilikom direktnog razgovora uveravamo u njihov način poslovanja, odnos sa kupcima i uslugom koju pružaju.

U „Alatshopu“ kažu da su svesni činjenice da na našem tržištu postoje kopije profesionalnih alata koje ne podležu garanciji proizvođača. Ovakve kopije mogu se pronaći na raznim sajtovima koji nude prodaju putem oglasa, a cene su često i približne originalnim alatima.

– Naša prednost je što sarađujemo samo sa zvaničnim distributerima u Srbiji i kupci znaju da kupovinom preko web shopa Alatshop.rs sigurno kupuju originalan alat sa originalnom garancijom proizvođača.alatshop 3

Video materijal o upotrebi alata

ZRENJANINCI REKLI „DA“ KUPOVINI ALATA OD KUĆE

Kupci iz Zrenjanina i cele Srbije počinju da stiču poverenje u web prodavnice, pre svega iz razloga što na ovaj način, putem interneta, mogu brzo saznati sve karakteristike proizvoda, uslove rada, iskustva drugih korisnika i cene, što im itekako može pomoći prilikom odluke odabira pravog alata.

– Korisnici Alatshopa.rs mogu svakodnevno pratiti akcijske ponude, novitete i dobiti odgovore na sva pitanja od naših operatera što retko mogu ostvariti u klasičnim prodavnicama koje su ograničene malim lagerima robe.

Najvažnije je što proces odabira, konsultacije i kupovinu, zainteresovani mogu uraditi iz svog doma uz isporuku kupljenog alata na kućnu adresu i besplatnu dostavu na području cele Srbije za kupovine preko 10 000,00 dinara, što je veoma bitno za ljude koji nisu iz većih centara.

alatshop 2

Jednostavna procedura naručivanja

Prilikom većih narudžbina, firma „Web 023“ praktikuje odobravanje dodatnog popusta koji zavisi od samih alata koji se naručuju i njihove količine, što je interesantno fizičkim licima, a naročito firmama.

Ažuriranje proizvoda i akcija u web shopu se vrši svakodnevno, a radno vreme je od 8-22h svakog radnog dana i subotom i nedeljom od 15-22h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh