I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Cvecara Darusi

Predlozi za povoljan i nepogrešivi poklon za 8. mart

Cvet spada u idealne i nepogrešive poklone u bilo kojoj prilici. Pojedinačan, u buketu ili saksiji, cvet je naročit znak pažnje i najčešće se poklanja na važne datume. Jedan od takvih datuma jeste Dan žena, 8. mart, kada cvećare imaju pune ruke posla.

Pored prodaje cveća i izrade originalnih i interesantnih cvetnih aranžmana, Cvećara „Daruši“ bavi se i uzgojem cveća što im omogućuje da prve prolećne cvetnice prodaju po veoma pristupačnim cenama.

darusi2

Tako od prvih prolećnih cvetnica možete kupiti primuli ili jagorčevinu (slika 1.) po ceni od 100 dinara, ciklamu (slika 2) za 250 dinara, ljutić (slika 3) 120 dinara, cineraliju (slika 4.) za 250 dinara.

Bilo koji cvet da izaberete, ljubazni radnici u cvećari „Daruši“ upakovaće ga i aranžirati onako kako vi želite. Na raspolaganju je bogata ponuda ukrasnih papira, mreža, korpi, dekorativnih kutija i originalnih ukrasa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

aranzman-prva

Za sve one koji žele da obraduju dame buketom od rezanog cveća, kreativni radnici napraviće originalan i interesantan cvetni aranžman koji se poručuje dan ranije.

Cvećara Daruši nalazi se u ulici Dositeja Obradovića 18

8. marta cvećara će raditi do 2oh do kada će raditi i dostave (besplatna dostava za porudžbine veće od 1000 dinara). Svoj aranžman možete poručiti pozivanjem broja 023542566

DEO ARANŽMANA IZ RADIONICA CVEĆARE DARUŠI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dar8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

darusi1

darusi6

darusi4

darusi5

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh