I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Globo Tours

Predlažemo romantična putovanja – ideje za Dan zaljubljenih

Bliži se jedan od najlepših datuma u godini, dan u kom se razmišlja o ljubavi, emocijama i pažnji koju treba pokloniti najdražoj osobi.

Jedan od načina da ulepšate Dan zaljubljenih i provedete vreme van gradske vreme, jeste kratko ali sadržajno putovanje. Ovaj put, u saradnji sa Turističkom agencijom „Globo tours“ iz Zrenjanina, predlažemo fantastične lokacije za zaljubljene i romantične.

romanticno-putovanje

TREBINJE

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj. Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica, a od mora je udaljeno oko 25 kilometara. Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

Više informacija saznajte OVDE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Trebinje-2015

SPA VIKEND MIŠKOLC I EGER

Grad Miškolc se nalazi u severnom delu Mađarske, na svega 35 km od slovačke granice. Od prestonice Budimpešte grad je udaljen 180 kilometara severoistočno.Miškolc, je četvrti po veličini grad u Mađarskoj, posle Budimpešte, Debrecina i Segedina, sa 170.000 stanovnika. Jegra ili, novije, Eger je grad u severnoj Mađarskoj i broji oko 56.000 stanovnika. Jegra je upravno središte pokrajine Heveš. Grad je poznato turističko središte sa banjskim sadržajima.

Više informacija saznajte OVDE

eger2

PEČUJ

Pečuj je jedan od najlepših i najvećih gradova u Mađarskoj. Nalazi se na jugozapadu države i sedište je Baranjske županije. Brojni su spomenici iz duge i burne istorije duge nekoliko hiljada godina, od praistorije do savremenog doba. Smenjivali su se i ovde ostajali Kelti, Rimljani, Avari, Sloveni, Mađari, Turci, Nemci, Jevreji. Gradsko jezgro Pečuja je prava riznica starina i to je samo jedna znamenitost.

Više informacija saznajte OVDE

pecuj

GRAC I MARIBOR

Grac je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji i glavni grad savezne pokrajine Štajerske. Smešten je u predalpskom prostoru, na severnoj ivici Gradečkog polja, a kroz grad teče reka Mura. Istorijsko središte Graza je upisano na UNESCO-v popis mesta svetske baštine u Evropi 1999. godine kao primer skladnog suživota tipičnih građevina iz različitih istorijskih razdoblja i umetničkih stilova. Grac je takođe poznat po velesajmu koji se održava svakog proleća i u jesen. Maribor je drugi po veličini grad od 11 opština u Sloveniji. Leži na reci Dravi, na mestu gde si sastaje planinski masiv Pohorje, Dravsko polje i planina Kozjak.

Više informacija saznajte OVDE

Grac-i-Maribor-2016-5

Detaljne informacije o datumima i programu putovanja mogu se dobiti u Turističkoj agenciji “Globo tours” na Bulevaru Milutina Milankovića bb(preko puta caffe Papagaja), ili pozivanjem broja 023.510.427romanticno-putovanje

Posetite njihovu Facebook stranicu Globo tours i sajt www.globotours.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh