I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Predlažemo 4 TOP destinacije za prvomajske praznike

Pomisao na prvomajske praznike često asocira na izletišta, kampovanje, druženje u prirodi. Retko se pomišlja na kratka i vrlo povoljna putovanja koja mogu biti poslužiti kao predah do godišnjih odmora i letnje sezone.

Na samo par sati od Srbije nalaze se prelepe destinacije poput magičnog Bleda, hrvatske rivijere, ili pak neodoljive Italije…

U Turističkoj agenciji „Globo tours“ potražili smo neke od nesvakidašnjih aranžmana koji bi vas mogli podstaći na odluku da ovaj Prvi maj bude drugačiji. Porodično ili u paru, ali svakako drugačiji.

 

Ljubljana, Beld, Trst, Palmanova

Poslednjih meseci u Zrenjaninu vlada veliko interesovanje za Sloveniju, naročito Bled koji se smatra draguljem te male, uređene zemlje. Putovanje u Sloveniju probudiće vam čula i emocije, pružiti pogled na neverovatne prizore, zadovoljiti gastronomske apetite raznolikim specijalitetima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Slovenija se, jednom rečju – ne propušta! Pitate se zašto? Ova država smeštena je na raskrsnici evropskih puteva, onih drevnih puteva koji su sa prostora Rimske Carevine kretali put Balkana i dalje ka istoku… Na tim putevima nastajale su stanice za odmor iz kojih su se kasnije razvili prelepi gradovi… Arhitektura u svemu odiše Habsburškim stilom, hrana u svemu podseća na našu – Balkansku, ljudi u svemu podsećaju na Germane, ali sa primesama temperamenta Balkana, vina u svemu podsećaju na francuska, a poslastice su dovedene do savršenstva… Opčiniće vas u svakom svom segmentu!

Assumption of Mary Pilgrimage Church, Lake Bled, Slovenia

 

Ne tako daleko od Slovenije nalazi se njeno veličanstvo hrvatske rivijere – prelepa ISTRA

„Globo tours“ nudi fantastičan aranžman putovanja u Istru sa posetom Plitvičkim jezerima. Na ovom putu obići ćete i Rovinj, Pulu, Poreč, Opatiju, i sve to za 99 evra.

Pričali su vam roditelji, prijatelji o lepotama Jadranske rivijere i hrvatskoj obali? Pričamo vam i mi, upravo o najvećem jadranskom poluostrvu. Položaj Istre između Tršćanskog i Kvarnerskog zaliva, odnosno Jadranskog mora i srednje Evrope omogućili su razvoj vekikih gradova Trsta, Kopra, Pule, Rijeke, brodogradilišta, intenzivnog saobraćaja, te evropski značajnog turističkog kompleksa.

Istra je raj za hedoniste, ljubitelje „muzike“ mora, ukusne hrane, čudesnih vina. Jednostavno, Istru treba doživeti. Sada je prilika za to.

plitvicka

 

Ostajemo u tom delu Evrope i predlažemo slikovitu TOSKANU

U ovoj regiji, kroz jedan aranžman „Globo toursa“ obići ćete Padovu, Montekatini terme, Pizu, Luku, Sijenu, San Điminjano, Firencu.

Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije… Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa. Barjake preporoda poneli su neki od najvećih umetnika, naučnika i književnika u istoriji svetske civilizacije – Leonardo, Rafaelo, Mikelanđelo, Bruneleski, Dante, Bokačo, Botičeli, Galilej…

Za one koji žele da upoznaju čari Toskane, predlažemo aranžman po odličnoj ceni od 149 evra.

toskana_2015

 

Ljubitelji velikih evropskih gradova mogu da razmišljaju o jednom od najlepših gradova ikada – KRAKOVU

Krakov se nalazi nad rekom Vislom. U prošlosti Krakov je bio prestonica Poljske. Krakov je jedan od najvažnijih kulturnih centara Poljske, mnogi ga smatraju za kulturnu prestonicu države. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. Svaki dan Krakov poseti između tri i četiri miliona turista. U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejem na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva.

Ponuda za putovanje u Krakov u ovom periodu iznosi 85 evra.

krakov_jesen_2014_globotours

Detaljne informacije o datumima i programu putovanja na ove četiri, ali i ostale brojne destinacije, mogu se dobiti direktno u Turističkoj agenciji „Globo tours“ koja se nalazi na Bulevaru Milutina Milankovića bb(preko puta caffe Papagaja), ili pozivanjem broja 023.510.427

Posetite njihovu Facebook stranicu Globo tours i sajt www.globotours.rs

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh