I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Praznična ponuda koja gasi žeđ i štedi novac

Bezalkoholno i alkoholno piće kupovaće se u većim količinama u periodu koji dolazi kako zbog brojnih slava, tako i zbog novogodišnjih i božićnih praznika.

To su dani u kojima primamo i uzvraćamo posete, a piće je uvek nepogrešivi izbor za poklon domaćinima. Odličnom vinu obradovaće se i oni koji ne preferiraju često alkohol, a uz vino predlažemo i kvalitetnu domaću kafu.

Važna informacija je i da „Valor“ u periodu do 15. januara daje robu na odloženo plaćanje od 120 dana.

PRAZNIČNE HIT CENE U SVIM MALOPRODAJAMA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Po odličnim cenama u periodu od 16. decembra do 15. januara prodavaće se Apatinsko pivo i Jelen pivo u plastičnim ambalažama kao i Staropramen u limenkama u pakovanju od 3+1 gratis koje sada košta 254 dinara. Tu su i Lowenbrau i Heineken koji takođe imaju popularne cene.

Specijalna akcija ide na Jelen pivo od 0,5l po ceni od 49.90 dinara trajaće od 18-31. decembra

Voda „Jana“ od 1,5l košta 40 dinara. Ljubitelji gazirane vode, sada mogu kupiti „Bistricu“ u dvolitarskoj ambalaži po ceni od 31 dinar.

U narednih mesec dana potrošači su u prilici da po povoljnim cenama kupe nekoliko vrsta sokova sa ukusima jabuke, breskve, narandže i nektarine kao i ananasa. Posebnu aromu maline donose Tedy sokići za decu koji koštaju 52 dinara. Ne treba zaboraviti ni Pepsi od 2,5 litara po sjajnoj ceni od 82,80 dinara.

Vina i alkoholna pića biće u predstojećim praznicima i te kako tražena. „Valor“ po sniženim cenama nudi Chardonnay, Portuqizer, Graševina Rubin, Vranac Rubin, Medveđa krv Rubin, Vermut, Sangria i Sangria white.

Na kraju, kao tople napitke „Valor“ preporučuje Grand Aroma i Doncafe moment kafe u pakovanju od 200 grama.

valor

Potražite prazničnu ponudu u svim maloprodajama „Valora“ u periodu od 16.  decembra do 15. januara!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh