I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Auto centar Cune

Pravna lica se sve češće opredeljuju za Škodina vozila

Pored fizičkih lica, Škodina vozila su sve češće predmet interesovanja pravnih lica u Zrenjaninu. U Auto centru „Cune“ kažu da se firme najčešće odlučuju za kupovinu više vozila odjednom, takozvanu flotu.

skoda-flota
U njihovom novootvorenom auto salonu u ulici Dimitrija Tucovića 45, i tokom današnjeg dana isporučena su četiri vozila, najnovijeg Škodinog modela Rapid Spaceback, jednom od zrenjaninskih stranih investitora koji ima pogone u našem gradu.

– Ove godine je značajno poraslo i interesovanje ali i prodaja pravnim licima koji očigledno imaju povećanu potrebu za komercijalnim vozilima. Za Škodu se odlučuju zbog niskih troškova održavanja, četvorogodišnje garancije, snažnog motora, bezbednosnog sistema, dobre opremljenosti i komfora, kažu u novom izložbeno-prodajnom auto salonu.

flotna-pradajaFlota vozila za novog kupca

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedna od prednosti jeste svakako i postojanje ovlašćenog servisnog centra koji ova auto kuća drži godinama u sklopu svog sistema.

– Jedna od prvih stavki o kojima razgovaramo sa pravnim licima jeste model finansiranja u vidu kredita i primamljive opcije lizinga za koji nije potrebno ni učešće niti je uslovljen obaveznim kasko osiguranjem, priča Snežana Jovanov, menadžerka prodaje Auto centra „Cune“.

Kupci rado dolaze u novi, savremeno opremljeni salon urađen po Škodinim standardima. Raspituju se za uslove kupovine, gledaju izložene modele i u dogovoru sa menadžerima zakazuju probne vožnje.

skoda-salon-spolja  skoda-logo  skoda-salon-odozgo

skoda-salon-octavia

U ovom salonu će biti organizovana i velika prezentacija novog modela Škoda Fabia, vrlo brzo nakon svetske premijere u oktobru, na predstojećem Salonu automobila u Parizu.

Veliko interesovanje za Škodu kako na lokalno, tržištu Srbije i globalnom nivou tumači se kao sjajno prihvatanje podmlađene game vozila ovog brenda. Avgust koji je za nama bio je najbolji avgust ikada u Škodinoj 119 godina dugoj istoriji, pokazuju izveštaji sa svetskog tržišta. Škoda je u avgustu, na globalnom planu, ostvarila dvocifreni rast.

AUTO CENTAR CUNE

Dimitrija Tucovića 45, Zrenjanin   023/531-038    060/0535830

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh