I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Povoljni aranžmani za leto 2014. u Grčkoj i Turskoj

Oni kojima radne obaveze dozvoljavaju da već sada počnu planiranje odmora, mogu da imaju višestruku korist. U ovom periodu turističke agencije nude rane aranžmane koji su vrlo povoljni i mogu napraviti veliku uštedu.

U zrenjaninskoj turističkoj agenciji „Minos travel“ kažu da su navikli na rano interesovanje graađana za letnje aranžmane i da iz tog razloga uvek imaju pripremljenu bogatu ponudu.

Trend letovanja naših sugrađana u grčkim i turskim letovalištima biće aktuelan i ove godine. Pripremili smo odlične aranžmane za brojne destinacije u te dve zemlje a među najpopularnijima biće Parga, Sivota, Rodos, Alanja Antalija i Kemer. Iskustvo nas je naučilo da pratimo interesovanja naših sugrađana i da im u pravom momentu izađemo u susret ponudom koja će ispuniti sve zahteve za bezbedno i kvalitetno letovanje, poručuju iz Minos travela.

Prateći pomenute aranžmane na njihovoj web stranici www.minostravel.rs, mogu se pronaći iscrpne informacije o svakom letovalištu ponaosob, detaljni cenovnici i što je klijentima najvažnije – galerija fotografija svakog hotela i vile.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

GRČKA

PARGA –  Parga je “kompletno“ letovalište i u njoj svako može pronaći nešto za sebe. Tu su gradska luka, dugačko šetalište uz more, dve gradske plaže, velika Valtos plaža u neposrednoj blizini grada, mnogo malih skrivenih plaža u malom skupu ostrva u zalivu, stara gradska tvrdjava iz XIV veka, izbor mnogobrojnih izleta (krstarenje, Krf, Paksi, Albanija, Igumenica, Lefkada, Meteori, obližnji manastiri i crkve), nezaboravan zalazak sunca…

Agencija Minos travel na Pargi nudi smeštaje u vilama „Olive tree“, „Irini“, „Tasos“, „Two brothers“

Detaljnije informacije klikom na http://www.minostravel.rs/letovanje/gr%C4%8Dka-2014/parga

SIVOTA – Kombinacija toplog mora, borovih šuma, maslinjaka i planina u zaledju garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Sivotu okružuje nekoliko plaža – prelepa Bella Vraka koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostrvcetom, Karvouno, Galikos Molos, Zeri, Zavia, Megali Amos, Mikri Amos, Agia Paraskevi, a najpoznatija je Pisina sa najsitnijim belim peskom koja se nalazi na jednom od ostvca prekouputa Sivote.

Smeštaj na Sivoti – Vile „Olga“, „Grivas“ i kuća „Kika“

Detaljnije informacije klikom na http://www.minostravel.rs/letovanje/gr%C4%8Dka-2014/sivota

RODOS – U kontrastu sa belim mermerom antičkih hramova i statua ističu se vizantijske crkve sa svojim vrednim freskama, uske i kamenom popločane ulice starog grada oivičene srednjevekovnim bedemima, palatama i zamkovima. Rodos zapravo predstavlja veliku ostrvsku baštu, sa svojim maslinjacima, borovima, hibiskusima, pomorandžama.

Detaljnije informacije i cenovnik klikom na  http://www.minostravel.rs/letovanje/gr%C4%8Dka-2014/rodos

TURSKA

ALANJA – Put od aerodroma do Alanje traje oko 100-120 minuta i za to vreme ćete upoznati najlepši predeo turske rivijere, mesto gde Taurus planine ne dozvoljavaju lošem vremenu da priđe Alanji, a zadržavaju topao vazduh koji svakako prija uz toplo Mediteransko more. Alanju zapljuskuju šljunkovita i peskovita Kleopatrina plaža duga 3 km i Ataturkova tj. Alanjina plaža čiji se kraj ne vidi golim okom. Ulaz na plažu se ne plaća, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Zalazak sunca ostavlja poseban utisak..

Detaljnije informacije i cenovnik klikom na http://www.1atravel.rs/putovanja/TURSKA/ALANJA

ANTALIJA – Glavni i najveći grad turske rivijere sa atraktivnim bulevarima, brojnim šoping centrima, šetalištima pod palmama uz liticu mora i pogledom na Duden vodopad i velikom lukom gde je nastala Atalija. Plaža Lara je udaljena 10 km od aerodroma, a Konyaalti plaža 15km. Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 metara..

Informacije o aranžmanima koje Minos travel nudi u Antaliji  http://www.1atravel.rs/putovanja/TURSKA/ANTALIJA

KEMER – Miris borova se oseća u Kemeru kao da se nalazite u sred šume. Ovo naselje je pažljivo građeno kako bi se uklopilo sa okolinom i pruža idealno mesto za odmor. Potpuno opremljena marina privlači mnoge vlasnike jahti, a sam gradić se trudi da brojnim radnjama i restoranima učini svima interesantan boravak. Šetalište na severnoj strani grada vodi direktno do plaže koja ima Plavu zastavicu dobijenu od Evropske Unije za najlepše i najuređenije plaže.

Informacije o letovanju u Kemeru http://www.1atravel.rs/putovanja/TURSKA/KEMER

Agencija „Minos travel“ nalazi se na Žitnom trgu 4

023/551.997     023/511.484

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh