I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Postignite predivan izgled kože lica

Ako želite da Vaše lice uvek izgleda sveže i da proizvodi, koje koristite uvek daju maksimum vašoj koži, pratite savete Kozmetičkog salona „Beauty Line“ , koji će Vašem licu dati neodoljivi, zdrav sjaj!

mda
Jedan od tretmana koji može da pomogne da sačuvamo svež izgled kože lica, bez obzira na to koliko godina imamo, jeste mikrodermoabrazija lica.

Mikrodermoabrazija je vrlo uspešan i blagi tretman za podmlađivanje kože.

U ovom procesu prelazi se aparatom preko kože, koji osim što skida odumrli sloj mrtvih ćelija, usisava i nečistoću pomoću blagog vakuma. Dubina delovanja se može podesiti u zavisnosti regije koja se tretira. Rezultat ovog tretmana je čista i blistava koža. Zato ga možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mikrodermoabrazija održava mladalački i svež izgled kože.

Koristi se za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije. Tretman je prijatan i traje oko 30 min. Može se kombinovati sa drugim tretmanima kako bi se poboljšali rezultati.

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože.

mikrodermoabrazija

Rezlultati su odma vidljivi. Koža postaje čvršća, elastičnija, a izgubljeni kolagen je obnovljen. Smanuje se dubina pora i povećava se elastičnost kože, pa ona deluje svežije, mlađe ,zdravije.

Najveća prednost mikrodermoabrazije je što ne postoji potrebno vreme oporavka od ovog tretmana, tako da klijent može odmah nakon tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti

Broj tretmana varira, zavisno o stanju kože.

Iako ova tehnika nema nuspojava, ne preporučuje se kod osoba, koje imaju bolesti kože poput herpesa i upalne procese…

Mikrodermoabrazija se uglavnom praktikuje za vreme zimskih dana, jer osjetljivost kože nakon tretmana ne dozvoljava prisutnost sunčevih zraka. 

Bjuti lajn sa ulice

Kozmetički salon “ Beauty Line“ se nalazi  na ul. Koče Kolarova 21. Pozovite broj 065/535-9220 ili posetite facebook stranicu i zakažite termin.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh