I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Uz dobar poslovni portret do profesionalnijeg izgleda CV-a

U eri društvenih mreža i razvijene onlajn komunikacije u privatnoj i poslovnoj sferi, lična prezentacija je sve. Velika je verovatnoća da će nas drugi doživeti onako kako sebe predstavimo, a u poslovnom svetu je lični „pečat“ vrlo bitan – ne samo prilikom sklapanja poslova, već i u stvaranju novih i u budućnosti vrlo bitnih poznanstava.

Da bogata biografija nije najbitnija reći će svako ko istu poseduje, a ipak iz nekog razloga ne može da se „probije“. Tada treba pogledati fotografiju koja nas predstavlja.

Da li Vas trenutna poslovna fotografija zaista predstavlja?

Branislav Nenin više od tri godine bavi se komercijalnom fotografijom. U kontaktu s ljudima, od istih je učio, ali je i svoje mnogobrojne klijente naučio kako da na fotografiji iskažu ono što su njihove jače strane. Sve ostalo, a da bi fotografija bila zaista reprezentativna i kvalitetna, preuzima na sebe.

Zaista je tačno da se poslovni portreti u svetu biznisa veoma cene, a nema mnogo veze s tim o kakvom se biznisu radi. Dobra fotografija osobe govori mnogo, a dopunjuje i odlično prati CV uz profil na društvenim mrežama poput LinkedIna. Fidbek mojih klijenata to i dokazuje, kao i činjenica da se moje fotografije koriste i na relevantnim biznis sajtovima poput Forbsa ili Biznis insajdera, priča Branislav Nenin.

Nije sve u škljocanju aparata. Zato se Branislav bavi i profesionalnom obradom svake svoje fotografije, koja u svom konačnom obliku dolazi pred Vas u najkraćem roku i u najkvalitetnijem formatu za svaku potrebu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako se pripremiti za fotografisanje?

Najbolje je da se potpuno opustite i prepustite savetima tokom samog seta. Garderoba koju birate trebalo bi da bude poslovna, ali ne previše naglašena u bojama, kako ne bi skrenula pažnju sa lica i drugih detalja koje ću ja zapaziti, možda i pre Vas. To može da bude pramen kose, prijatan osmeh ili pogled koji privlači pažnju, možda Vaše držanje ili stav koji mislite da se ne održava, ali se i te kako vidi na fotografiji. Zato je bitno da imate poverenja u svog fotografa, pojašnjava ovaj fotograf iz Zrenjanina.

Profesionalna fotografija je ulaganje koje se oseti, ali ne iziskuje da ulažete velike sume novca. Set u trajanju od pola sata staje 65 evra, a paket podrazumeva odabir tri obrađene fotografije od ukupno 50 fotografija nastalih u setu. Ukoliko vam je potrebno više fotografija, u setu u trajanju od 60 minuta dobijate šest obrađenih fotografija, sa izborom više pozadina i sa do tri odevne kombinacije. Takođe, fotografije će vam biti dostavljene u roku od 24 sata, a sve po ceni od 95 evra.

Grupe zainteresovanih za fotografisanje takođe imaju velik izbor usluga, a sve detalje možete saznati kada kontaktirate Branislava OVDE.

Primere njegovog rada obavezno pogledajte u galeriji dostupnoj na njegovoj zvaničnoj prezentaciji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh