I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Posetili smo radnju sa dečijom outlet garderobom

Pored radnji u Aviv parku i Ulici Koče Kolarovoj, još jedna „Milupino“ radnja, punih 15 godina, nalazi se u Ulici Laze Kostića 5. Osim što je odlikuje posebno radno vreme, ovde smo pronašli i garderobu sa trajno niskim cenama, kupone koji obezbeđuju popuste, i novinu u ponudi – školski pribor. Krenimo redom…

OUTLET MODELI

Među roditeljima već postoji navika da dolaze upravo u ovu radnju zbog velike ponude outlet modela. Reč je o garderobi za decu najranijeg uzrasta pa do veličine 16. S obzirom da se radi o modelima iz prošlih sezona, cene su više nego povoljne. U ovoj radnji kažu da se upravo ovi komadi garderobe vrlo često kupuju kao pokloni za dečije rođendane.

– S obzirom da od svake sezone ostane određena količina robe, imamo tu mogućnost da maksimalno snizimo cene. Mnogi u gradu znaju za to i zato dolaze upravo u ovu radnju, kažu u „Milupinu“.

Pored garderobe, pronašli smo i veliki izbor lepih pidžami, dečijeg pamučnog veša domaćih proizvođača i čarapica u svim bojama i veličinama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

KUTAK ZA BEBE – IZUZETNE CENE PELENA I HRANE

Ovde se mogu kupiti i bebi kozmetika, kao i pelene i hrana za bebe koje se izdvajaju po naročito povoljnim cenama. Tu su i igračke prilagođene najmlađima.

IGRAČKE – OD SLAGALICA DO MOZGALICA

Jedan deo radnje posvećen je igračkama, širokom izboru društvenih i kreativnih igara, tabli za pisanje, slagalica, bojanki…

OD NEDAVNO I ŠKOLSKI PRIBOR

U skladu sa potrebama kupaca, u ovoj „Milupino“ radnji od nedavno se može kupiti i školski pribor. Sveske različitog formata sa popularnim animiranim junacima, bojice, vodene boje, flomasteri i ostali pribor, imaju i izuzetno povoljnu cenu u ovom periodu kada se školarci pripremaju za školu.

ZA KUPCE UVEK NA USLUZI

Ova Milupino radnja, kao i druge dve u gradu, takođe radi nedeljom. To je izuzetna pogodnost ako se uzme u obzir da veliki broj radnji čak i subotom radi do 13 ili 14h.

– Mi smo se prilagodili potrebama kupaca. Ovo je kraj u kom živi veliki broj ljudi sa malom decom, i uvek nešto zatreba pelene, hrana, pa čak i pokloni za rođendan, kažu dugogodišnje radnice Sandra i Maja.

KUPONI DONOSE 10% POPUSTA

Ukoliko jedan kupac ostvari 10 kupovina preko 1000 dinara, na narednu kupovinu dobija 10% popusta. OVde se dobija poseban kupon na kojem se prikupljaju pečati.

I na kraju razgledanja, pitamo ono što mnogi pitaju na početku – „da li može kupovina na rate“. Može, čekovima građana u vidu odloženog plaćanja i karticama.

Milupino I, Aviv Park Zrenjanin (svim danima od 10-22h), 060 0580690

Milupino II, Laze Kostića 5, (radnim danima i subotom od 8-20h, nedeljom 8,30-12,30h), 023.542.920, 060 0542920

Milupino III, Koče Kolarova 29 (radnim danima i subotom 08-20,30h), 023.526.599, 060 0526599

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh