I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Globo Tours

Poseta banji Morahalom za svega 1250 dinara

Jedan od načina da se nakon naporne nedelje opustite i kvalitetno provedete slobodno vreme, jeste kratko vikend putovanje do neke od bliskih destinacija.

U turističkoj agenciji „Globo Tours“ aktuelan je popust na putovanje u Segedin i Morahalom od samo 1250 dinara.

Polazak iz Zrenjanina u ovu atraktivnu banju je 16. marta.

Morahalom – mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama, cele godine očekuje svoje goste.

saouna u banjiFinska sauna

Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39,5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom, bez dodavanja hemikalija.

banja erzebet

Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga, tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Segedin je najsunčaniji grad Mađarske koji se nalazi svega 18 kilometara od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A, Zara, Tom Tailor, Levi’s…), predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping.

arkad

Više informacija u samoj agenciji ili putem telefona 023.510.427

Globo Tours, Bulevar Milutina Milankovića bb Zrenjanin (preko puta caffea „Papagaj“)

globo tours

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh