I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Autolimarski Servis "Karoserija Mećavin"

Porodičan biznis Karoserija Mećavin: Poštovanje mušterije i roka popravke uslov uspešnog poslovanja

Ukoliko je vašem automobilu potrebna popravka i želite da budete sigurni da će posao biti pošteno urađen, a cena korektna i to sve u dogovorenom roku, saznajte gde u Zrenjaninu možete pronaći takvu uslugu. 

Saznajte zašto je Autolimarski Servis „Karoserija Mećavin“ toliko uspešna u svom poslu.

 Autolimarski Servis „Karoserija Mećavin“ je porordična firma koja se bavi popravkom oštećenih i havarisanih vozila, a osnovana je još davne 1994. godine. Mogu se pohvaliti sa preko 30 godina radnog iskustva u ovoj delatnosti, gde i danas neguju čuvenu tradiciju kvaliteta i profesionalnosti. Od 2011.godine Nenad Mećavin je nasledio poslovanje od svog oca i nastavio u istom smeru poslovanja sa primarnim ciljem kvalitetne popravke i zadovoljne mušterije.

autolimar-karoserija-mecavin-002

Kvalitetan kadar i oprema – njihov tim čine 3 veoma obučena, iskusna majstora, a servis je opremljen svim potrebnim alatom, stolom za razvlačenje havarisanih automobile (marke Caroliner) i četvorostubnom elektro-hidraulicnom dizalicom. Takođe, imaju u planu da ulažu u svoje poslovanje i već na proleće planiraju da prošire i renoviraju postojeći servis i nabave još nove opreme.

Imaju saradnja sa svim osiguravajućim kućama,a takođe su ovlašćeni servis od strane Opel, Chevrolet, GM dilera u Zrenjaninu i Vršcu još od 1996.godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

autolimar-karoserija-mecavin-004

Poslovanja po principu ključ u ruke – Sve što je neophodno jeste da ostavite svoje vozilo kod njih, a oni će u saradnji sa njihovim poslovnim partnerima, po završetku limarskih i plastičarskih radova organizovati sve ostale radove, kao što su profesionalno farbanje u komori, varenje plastike, zamenu i reparaciju auto stakala, poliranje farova, kao i usluge vezane za mehaniku i elektroniku, kako bi vaše vozilo zablistalo I bilo spremno za vožnju.

autolimar-karoserija-mecavin-001

Mnogobrojne zadovoljne mušterije govore mnogo o njihovoj posvećenosti poslu i uspešnom poslovanju. Kako Nenad kaže: “Ljudi dolaze kod nas zato što znaju da će posao biti pošteno i profesionalno odrađen, uz korektnu cenu i poštovanje dogovorenog roka popravke.”

autolimar-karoserija-mecavin-003

Ako želite da vaše vozilo bude ponovo kao novo posetite Autolimarski Servis „Karoserija Mećavin“ na adresi Stražilovska 79 ili ih pozovite već danas na broj telefona 064/5387-555.

Na njihovoj facebook stranici Autolimarski Servis „Karoserija Mecavin“ možete pogledati njihov dosadašnji rad I uveriti se u kvalitet.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh