I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Globo Tours

Popusti u naredna dva dana – Turska 35%, Grčka 30%

Zrenjaninska turistička agencija „Globo tours “ donosi sjajne popuste sa aktuelnog Sajma turizma u Beogradu i omogućava vam da u naredna dva dana obezbedite prolećne i letnje aranžmane sa fantastičnim popustima.

Uz ove hit ponude, Grčka, Turska, Egipat, Tunis, Italija, Španija…biće vam još bliži.

greeceOvogodišnji Sajam turizma u Beogradu

Ljubitelji kvalitetnih putovanja počev od juče do nedelje kada će Sajam turizma biti zatvoren, godinama koriste ovu šansu da na štandovima u halama Beogradskog sajma pronađu agenciju koja obezbeđuje izuzetne popuste. Tako se ostvaruje odlična ušteda za ona mesta i hotele koji u sezoni mogu koštati i duplo više.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Agencija „Globo turs“ donosi svojim građanima duh sajma u Zrenjanin i za sve one koji nisu u mogućnosti da odu u naredna dva dana u Beograd, to mogu učiniti u njihovoj poslovnici u naposrednoj blizini magistrale, Bulevaru Milutina Milankovića bb.

– Tokom trajanja Sajma turizma nasim klijentima odobravamo specijalne sajamske popuste i obaveštavamo ih da u periodu od 19. do 22. februara mogu doći do nas i iskoristiti zaista sjajne ponude, kaže Dubravka Pivarski iz te agencije.

turska
SAJAMSKI POPUST „GLOBO TOURSA“

– za prolećne aranžmane – 10%

– apartmanski smeštaj kontinentalna Grčka – 25%

– apartmanski/hotelski smeštaj – grčka ostrva – popust ranog bookinga do 28.02.2015.

– hotelski smeštaji Grčka – 30%, Italija – 10%, Španija – 10%, Turska – 35%, Tunis – 10%, Francuska – 10%, Egipat – popust ranog bookinga do 28.02.2015.

Pored ovoga, poseban Sajamski popust 2015., namenjen svima onima koji su zainteresovani da ovog leta obiđu Sitoniju odnosno drugi prst Halkidikija gde se odobrava 20 eura popusta i dodatnih 15% popusta, za isti aranžman.

– Popusti ranog bukinga neće prestati da važe ni nakon sajma turizma, te će svi zainteresovani moći da iskoriste te pogodnosti za većinu destinacija i do kraja marta, kažu u „Globo toursu“.

Bulevar Milutina Milankovića bb (magistrala preko puta kafića Papagaj)

023.510.427

Još informacija na Facebook stranici Globo tours i sajtu www.globotours.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh