I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Popusti, promocije, pokloni i torta za 13. rođendan Gomexovog objekta „Total“ (VIDEO)

Nizom promotivnih akcija, popusta na veliki broj proizvoda, poklonima i već tradicionalnom tortom kompanija Gomex zajedno sa svojim vernim potrošačima proslavila je 13. rođendan svog objekta „Total“ u ulici Marka Oreškovića. 

 Najmlađi posetioci uživali su u bogatoj zabavi uz klovna Bimba, kostimirane junake „patrolne šape“, princezu „Frozen“, uz mađioničara Harija Magnusa, kao i najpoznatijim mišjim parom na svetu – Mikijem i Mini Maus. Pozivu kompanije da aktivno učestvuju u proslavi svojim promocijama i poklonima pridružili su se mnogobrojne kompanije, dobavljači i partneri Gomexa.

Prvi posetioci pazarili su u Totalu, najvećem u lancu maloprodajnih objekata, 7. decembra  2006. godine. „Gomex“ je danas kompanija koja zapošljava više 1700 radnika u preko 160 objekata na teritoriji Vojvodine i zasada severnom delu centralne Srbije. 

Dobra stara tradicija, rođendanska torta tačno u podne, dočekala je i ovoga puta sve potrošače, a najviše su se obradovali najmlađi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Trudićemo se da i u narednim godinama opravdamo poverenje koje smo stekli kod svojih kupaca – poručuju iz kompanije Gomex.

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh