I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Popusti na tri tretmana u salonu „Beauty Line“

Akne su zapaljensko oboljenje kože uzrokovano promenama u pilosebacealnoj jedinici (strukturi koja se nalazi u koži i sastoji se iz folikula, lojne žlezde i mišića podizača dlake). Ovo stanje se obično javlja u adolescenciji, ali nije retko ni kod osoba starijih od 25 godina i kod dece pre ulaska u pubertet.

Bjuti lajn sa ulice

 Akne su pojavni oblik preteranog odziva lojnih žlezdi na uobičajene nivoe muškog hormona. Prekomerno lučenje loja iz lojne žlezde deluje u sprezi sa začepljenjem kanala lojne žlezde kroz koji se loj, kod zdrave kože, normalno oslobađa. U nekim slučajevima može doći i do poremećaja procesa izumiranja ćelija u površinskim podslojevima kože koji dovode do prekomernog ljuspanja kože, čiji mikrokomadići mogu dospeti u kanal pore lojne žlezde i tako fizički omesti normalno oslobađanje loja. Tada se lojne izlučevine nakupljaju u koži, u unutrašnjosti blokiranog kanala, stvarajući povoljne uslove za rast bakterije P. Acnes koja se i inače nalazi u koži ali se pod ovim uslovima razmnožava. Kao reakcija na ovu pojavu, u koži se pokreću zapaljenski procesi i dolazi do upale koja stvara vidljivi znak na površini kože.

Veoma je važno da aknoznu kožu negujete adekvatnim preparatima iz linije za masnu kožu. Redovno i samo stručno odstranjivanje mitisera i mrtvih ćelija sa površine kože u najvećem broju slučajeva sprečiće stvaranje akni ili ih barem ublažiti i držati pod kontrolom.

Profesionalni korektivni tretman za akne reguliše rad sebacalnih žlezda, rebalansira mikrofloru, hidrira i matira.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tretman se sastoji od više faza:

1. faza nanošenje pilinga za masnu kožu pod parom

2. faza uklanjanje mitisera

3. faza nanošenje dvofaznog losiona na bazi salicilne kiseline i gline

4. faza nanošenje seruma u ampuli koji ima antiinflamatorno dejstvo (smiruje reakciju lica posle čišćenja)

5. faza nanošenje maske koja hladi i pročišćava lice

6. faza nanošenje završne kreme na bazi esencijalnih ulja

Bjuti lajn Sotis

 

 

Tokom aprila u kozmetičkom salonu Beauty Line možete ostavriti popust od 10% na ovaj tretman kao i na još dva tretmana iz ponude:

– TRETMAN ZA KONTURU OKA – Pomoću 4 ključna koraka trenutno pomaže da se otklone znaci starenja i umora. Kombinuje manualnu masažu kozmetičara sa specijalno dizajniranim modelirajućim kašičicama.

– TRETMAN ZA HIDRATACIJU – Ciljani tretman neuporedive hidrirajuće snage sa trenutnim i produženim dejstvom.

Bjuti lajn

 

Kozmetički salon Beauty Line možete posetiti u ulici Koče Kolarova 21, u Zrenajninu, radnim danom od 9 – 20 h i subotom od 9 – 13 h, pozvati na broj telefona 065/535-9220 ili posetiti facebook stranicu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh