I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Moćna „Luxura X7“ i „sexy tan“ lampe oduševljavaju na prvo sunčanje

sexy tan lamps solarium zrenjanin sunroomJedinstvena soba za sunčanje u Zrenjaninu, sugradjanima poznatija pod nazivom „SUNROOM“ i ovu sezonu proleće leto 2013. dočekuje spremno. Pored osveženog enterijera tu su i nove lampe koje su apsolutni hit u industriji solarijumskog sunčanja u svetu a nose naziv „Sexy Tan“.

Ove lampe smeštene su u svih pet solarijuma koji već nekoliko dana svojim savremenim i funkcionalnim delovanjem opslužuju najnesrtpljivije klijete pomenute sobe za sunčanje.

Novo pojačanje u SUNROOM-u, LUXURA X7 (Glamour edition)

Luxura X7 SUNROOM

Luxura X 7 je nešto sasvim posebno. Ova serija solarijuma predstavlja više nego dobru investiciju u vaš preplanuli ten u kombinaciji sa novim „Sexy Tan“ lampama.  U X7 solarijumima svaki posetilac će se osjećati posebno. X7 je top model među proizvodima serije X.  Izvanredna udobnost ležišta zatim širina i prostranost tunela za sunčanje čine sigurne uslove za fizičko opuštanje i osjećaj ugodnosti.

mp3 luxura mp3 solarijum zrenjaninPosebna novina je mogućnost priključenja vašeg mobilnog telefona ili mp3 plejera na stereo audio kabl koji se nalazi unutar kabine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Q sense“ vodeno prskanje u svojstvu hladjenja koja je integrisana u Luxuri ni na ovom modelu nije izostala, pojačana je sa  „X sense Ocean“ mirisnom terapijom koja će vam uneti jedinstveni osećaj svežine nakon sunčanja.

Moćna Luxura – saveznik u postizanju intenzivno preplanulog tena

Pogledajte predstavljanje najnovijeg modela na svetskom sajmu kozmetike.


U specijalizovanom studiju “SUNROOM” stručno osoblje svojim korisnicima nudi različite mogućnosti tamnjenja kože po pitanju intenziteta pa su shodno tome u ponudi stojeći i ležeći „Luxura“ solarijumi koji se preporučuju za intenzivnu preplanulost i čokoladni ten.

„Stojeća“ Luxura za samo nekoliko minuta daje preplanuli ten

Solarijum zrenjanin

Pogled na enterijer „SUNROOM“-a

Nezaobilazni hit su i kreme za sunčanje sa aromama

Standardni hit u ovom studiju koji se nalazi u strogom centru grada, u Jevrejskoj ulici, jeste veliki izbor krema za sunčanje koje poboljšavaju hidrataciju kože i omogućavaju postizanje tamne i ujednačene boje. Priuštite svojoj koži prijatan efekat odabirom jedne od krema sa mirisom kafe, kapućina, banane, manga, vanile, čokolade…

Cena sunčanja u studiju Sunroom pokazuje koliko se na ovom mestu vodi računa o izboru i potrebama klijenata. “Od minut do 22 minuta” provedenih u solarijumu, u zavisnosti od želje korisnika, važi jedinstvena cena – 220,00 dinara.

Radno vreme Sunrooma je od 10-22h svakog radnog dana, subotom od 10 do 20h, a nedeljom od 16-20 časova.

Zakažite termin pozivom na broj 063 892 70 80

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh