I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Fast food Popaj otvorio novi lokal – cena i kvalitet su ostali isti

Fast food Popaj je otvoren pre dve godine u Gimnazijskoj ulici, gde uz mali objekat i ljubazno osoblje, uspešno posluje i uslužuje zadovoljne sugrađane.

Posao se brzo razvijao i rastao, te se stvorila potreba za proširenjem ovog porodičnog biznisa.

– Odlučili smo da otvorimo još jedan, nešto veći i komforniji lokal sa više prostora, ali su u pitanju ista firma, isti proizvodi i jelovnik, a što je još važnije i iste cene, tako da naše stalne, ali i buduće mušterije treba da budu bez brige – poručuju iz Popaja.

Oni koji su nekada svratili i probali nešto sa njihovog menija, znaju da u njemu mogu pronaći sveže pečeni roštilj, ukusne sendviče, slane i slatke palačinke, a ono po čemu je Popaj prepoznatljiv, jesu kvalitetne pizze i lanč paketi po super cenama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Na Magistrali imamo i mini – baštu, tako da kada dođu gosti, mogu da sede napolju i tamo pojedu svoj obrok. Takođe, kada pada kiša, gosti mogu svoj obrok pojesti i unutra – sa ponosom ističu u poznatom fast food – u.

Novi lokal Fast food – a Popaj (Popeye) nalazi se na Magistrali (dijagonalno od Pinove vile), a stari na dobro prepoznatljivoj adresi u Gimnazijskoj 5.

KONTAKT

Popaj 1

Telefon: 061 459 12 01

Adresa: Gimnazijska 5

Ponedeljak – petak: 8 do 16 h

Popaj 2

Telefon: 065 2 877 220

Na Magistrali – dijagonalno od Pinove vile

Ponedeljak – petak: 7 do 22 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh