I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Po vašem ukusu – porodične Popaj pizze od 450 – 600 dinara

Tanka ili deblja, hrskava, s rastopljenom mozzarellom ili pršutom ili sa više vrsta sira … Capriciossa ili Popaj pica?

Termini koji baš na svakom jeziku izazivaju zazubice i pričaju sočnu priču o univerzalnom specijalitetu, njenom visočanstvu, pizzi, u čije smo kraljevstvo i sami zakoračili u Fast food – u Popaj, koji se ističe po bogatim picama po veoma pristupačnim cenama.

Ono što su na Mediteranu i Bliskom Istoku drevni narodi pravili od tankog zapečenog testa i nekoliko urmi, malo ulja, sira i začina, a siromašni stanovnici Napulja doradili sa paradajzom, belim lukom i inćunima, evoluiralo je u najpopularnije jelo današnjice.

 

Za svog životnog veka još nismo naišli na osobu koja ne voli pizzu i čini se kako o njoj baš svi znaju sve, te se o najboljima raspravlja istom žestinom kao o upravo završenoj fudbalskoj utakmici u lokalnom kafiću. Sasvim logično, jer pica je univerzalno prihvaćeno i cenovno dostupnije jelo, čija se priprema dovela do prave nauke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Bez obzira na sve polemike o tome kakva bi ona trebala biti i koja je receptura najbolja, ono što je na kraju dana najbitnije je krajnje jednostavno – je li vam pica ukusna ili nije?

Ukusi se razlikuju, kao i recepture, te bez puno filozofije i razbacivanja stručnim terminima, valja pronaći mesta koja prave pizzu, baš po vašem ukusu.

Pronašli smo dve odlične pizze u Fast Food – u Popaj, koji se nalazi u Gimnazijskoj ulici.

PORODIČNA POPAJ PIZZA 50 CM – 600 DINARA

Ovaj fast food zapravo, pored lunch paketa, sendviča, bureka, palačinki i ostalih poslastica ima samo dve vrste pica (Kaprićoza i Popaj), ali ih zato pravi maestralno i što je takođe važno, prodaje po veoma pristupačnim cenama.

PORODIČNA KAPRIĆOZA 50 CM – SAMO 450 DINARA

PARČE KAPRIĆOZE SAMO 70 DINARA

Kvalitetno parče pizze (kaprićoze) košta samo 70 dinara, dok je parče Popaj pizze 100 din.

KONTAKT

Telefon: 061 459 12 01

Adresa: Gimnazijska 5

Radno vreme: ponedeljak – petak 06 – 20 h

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh