I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Fast food Popaj uskoro otvara lokal i na Magistrali

Fast food Popaj je ponosan što od prošle jeseni veoma uspešno sarađuje sa Zrenjanincima, a s obzirom da lokal u Gimnazijskoj br. 5 ima sve veći obim posla, od polovine juna je najavljeno otvaranje Popeye 2 na Magistrali, u lokalu koji se nalazi dijagonalno od Pinove vile.

Fast Food Popaj je za relativno kratko vreme osvojio simpatije velikog broja potrošača svih generacija. Njihova politika „i kvalitet i kvantitet“ uz veoma pristupačne cene bila je pun pogodak!

– Trudimo se da pružimo najbolji mogući kvalitet, kako hrane tako i usluge. Zbog toga nam je to jedan od najvažnijih segmenata. Trudićemo se i dalje da održimo naš program kvaliteta i sigrunosti naših prozivoda. Otvaranjem novog lokala na Magistrali ćemo izaći u susret i klijentima, koji više gravitiraju ka tom delu šireg centra grada – poručuju iz Fast food – a Popaj (Popeye).

Fast food Popaj je posebno poznat po kvalitetnim i bogatim lanč paketima po više nego pristupačnim cenama, ali i po odličnim picama. Posle otvaranja Popaja 2, počeće da radi i dostava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

KONTAKT

Telefon: 061 459 12 01

Adresa: Gimnazijska 5

Radno vreme: ponedeljak – petak 06 – 20 h (uskoro i vikend)

USKORO I DOSTAVA!

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh