I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Auto škola Euro Start – Pravilno izvođenje poligonskih radnji (VIDEO)

Izvođenje poligonskih radnji sastavni je deo polaganja praktičnog dela vozačkog ispita. Pogledajte video, koji smo pripremili u saradnji sa Auto školom Euro Start i eliminišite tremu, ukoliko još uvek postoji.

Poligonska radnja broj 1

– Vožnja napred sa promenom stepena prenosa i unazad sa promenom saobraćajne trake (deo praktičnog ispita na poligonu kandidata za vozača motornih vozila kategorija B1 i B)

Poligonska radnja broj 2

– Kočenje i zaustavljanje (deo praktičnog ispita na poligonu kandidata za vozača motornih vozila kategorija B1 i B)

Poligonska radnja broj 3

– Polukružno okretanje vozila sa najviše tri potpuna manevra na prostoru širine dve saobraćajne trake (deo praktičnog ispita na poligonu kandidata za vozača motornih vozila kategorija B1 i B)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Poligonska radnja broj 4

– Parkiranje vozila pod pravim uglom, vožnjom unazad (deo praktičnog ispita na poligonu kandidata za vozača motornih vozila kategorija B1 i B)

Poligonska radnja broj 5

– Parkiranje vozila podužno, vožnjom unazad (deo praktičnog ispita na poligonu kandidata za vozača motornih vozila kategorija B1 i B)

Posle savladanih poligonskih radnji, kandidat za vozača B kategorije, kreće u gradsku vožnju. Auto škola Euro Start uči kandidate da se snalaze i donose pravovremene i ispravne odluke u saobraćaju. Obuku za vozača B kategorije vrše iskusni i licencirani instruktori, koji na lak i jednostavan način prenose svoje znanje i iskustvo, čime doprinose bržem i efikasnijem učenju kandidata.

KONTAKT

Sve informacije u vezi sa auto školom Euro Start mogu se dobiti na telefone 511-342 i 063 – 885 8005.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh