I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Polaznici Centra za edukaciju „Big Ben“ priredili „Final show 2018“ (VIDEO)

Centar za edukaciju „Big Ben“ priredio je tradicionalnu manifestaciju „Final show“ kojom je obeležen kraj školske godine. U manifestaciji održanoj u Kulturnom centru, učestvovala su deca uzrasta do 3. razreda koja su publici pripremila kreativan i raznorvrstan program.

Na bini su se smenjivali svi polaznici ovog centra koji su recitovali, pevali i izvodili razne tačke. Svi su oni u prethodnim mesecima bili deo jednog od programa koje „Big Ben“ nudi, bilo da je u pitanju Mentalna aritmetika SuanPan, neki od stranih jezika ili FFD program za brzo čitanje.

– Sva naša deca su izuzetno uspešna. Ono znanje koje smo im prenosili u okviru Centra, uspeli su da pokažu u najboljem svetlu u svojim osnovnim školama i da osvoje brojne nagrade na raznim takmičenjima. To je istinska satisfkacija za naš rad. Bliži se raspust i mi im želimo lep odmor u krugu porodice, a onda se vidimo početkom septembra, kažu u Centru za edukaciju „Big Ben“.

„BIG BEN“ KAO DEO „BANATSKE BAJKE“

Centar „Big Ben“ predstaviće svoje programe u Gradskoj bašti 21. juna u 19 časova, u okviru letnje manifestacije „Banatska bajka“. Biće ovo idealna prilika za sve zainteresovane da pogledaju prezentaciju obrazovno-razvojnih programa i tako lakše donesu odluku o upisu u narednu školsku godinu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Programi u ponudi:

  • Mentalna aritmetika SuanPan
  • Kursevi engleskog i nemačkog
  • FFD – Brzo čitanje sa razumevanjem

Priuštite svojoj deci iskustvo za ceo život – obezbedite im znanje, savremene veštine i pomozite im da stasaju u samopouzdane i umne ljude.

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin

IV juli br. 22 i Stražilovska br. 54
 069-155-61-62  064-155-61-61
? www.bigben.edu.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh