I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Poklon za svaku priliku – praktični „Milupino“ poklon vaučeri

Nisu retke kupovine poklona u kojima se dvoumimo između više stvari, naročito kada su one namenjene najmlađima.

U njihovom svetu je sve primamljivo, ponuda  je bogata, zbog čega često posegnemo za više proizvoda za koje nismo sigurni da li će pogoditi detetov ukus, da li ono već ima takvu igračku, majicu, slikovnicu.

Pravo i veoma praktično rešenje u takvim situacijama nude poklon vaučeri. U prodavnicama „Milupino“, vaučeri godinama važe za jedan od najtraženijih poklona.

Vaucer
– Iskustvo pokazuje da su vaučeri uvek prava opcija za one koji imaju bojazan da se detetu neće svideti kupljeni poklon, ali ih koriste i oni koji žele roditeljima da ostave punu slobodu da kupe proizvod za svoje dete po sopstvenom izboru. Sa tim se naročito srećemo kod rođenja bebe, kada rodbina ili prijatelji nisu sigurni da li su roditelji neki proizvod možda već obezbedili, pričaju u „Milupinu“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vaučeri imaju vrednost od 500, 1000 i 2000 dinara, a ukoliko suma željenog proizvoda prevazilazi vrednost kupona, razlika se uvek može doplatiti. Nije isključivo ni da se kupe dva vaučera, naročito u slučajevima kada su namenjeni većem broju dece.

– Roditelji koji su dobili vaučer mogu doći u bilo koju od tri naše radnje u Zrenjaninu i pazariti šta god požele. Tada i dolazi do izražaja ta širina izbora i zato roditelji često smatraju da vaučer kao poklon „nema cenu“. Najdraži su nam oni slučajevi kada neko ko je prvi put dobio vaučer i iskoristio ga, sledeći put dođe da ga kao poklon kupi nekom drugom dragom licu. Tako se širi krug naših korisnika, kaže vlasnica radnji „Milupino“, Slavica Davinić.

milupino-spolja
Na vaučerima je jasno naznačena vrednost, kao i naziv prodavnice bebi i dečije opreme, pa oni koji ga budu dobili, neće pogrešiti.

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh