I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dečiji butik Didi Kids

Poklon koji se pamti – dečiji sportski dresovi od sada u crnoj i beloj boji

Originalni dečiji sportski dresovi sa obeležjima Srbije od nedavno se mogu kupiti i u Zrenjaninu. Jedinstvenost ovih dresova jeste činjenica da se rade po porudžbini – brojevi i imena, odnosno prezimena dečaka kojima je dres namenjen – štampaju se po želji kupca.

Od kada su se pojavili na zrenjaninskom tržištu, dečiji sportski dresovi jedan su od omiljenih poklona za dečake.

deciji-dres0

Prodaju se u dečijem butiku „Didi kids“ čiji su tekstilni dizajneri osmislili nekoliko različitih modela u plavoj i crvenoj boji. Preko izuzetno prijatne tkanine od koje su izrađeni, radi se najmodernija štampa – sublimacija, kod koje nema bojazni od ispiranja i skidanja slova.

– Insistiramo da se porudžbine vrše isključivo u nešem butiku u ulici dr Miroslava Tirša, radi veličine dresova. Dovoljno je da kupci izvrše porudžbinu 24 sata pre preuzimanja dresa. Trudili smo se da ovo bude u pravom smislu poklon, zbog čega svaki dres pakujemo u originalne poklon kese, kaže Dragan Nešić, vlasnik porodične firme „DigiWear“ koja je pomenuti butik otvorila pre nekoliko meseci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

deciji-dres1

deciji-dres2

deciji-dres3

Budući da su omiljeni dečacima, naročito onima koji se bave sportom i koju imaju svoje idole, dresovi su postali popularni i van Zrenjanina.

Prodaju se u veličinama od 2 do 14, a svi modeli mogu se videti, probati i poručiti u „Didi kids“-u, u ulici Miroslava Tirša 1.

Radno vreme “Didi Kidsa” je od 9 do 20 sati radnim danima i od 9 do 16 subotom.

Butik didi plakat za dres

 

Zbog velikog interesovanja urađena je i posebna serija dresova u beloj i crnoj boji:

Dres crni Srbija

Dres beli Srbija

Ostalu ponudu dečije garderobe Didi kids pogledajte OVDE.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh