I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

BIROOPREMA:Poklonite kolegama ili poslovnim partenerima promotivni orginalan poklon

Darujte i budite sigurni da ste na pravom putu. Poklonite vašim kolegama ili poslovnim partenerima promotivni orginalan poklon i sigurno ćete ih obradovati i podstaći da u bitnim trenucima pomisle  na vas.

Zrenjaninska knjižara Birooprema u svojoj ponudi ima veliki izbor  reklamnog materijala i ovom prilikom će predstaviti one koje njihove mušterije najviše vole.

Reklamni i poslovni pokloni

Ovo doba godine je idealno i za promovisanje i reklamiranje firme. Kod nas možete naručiti  poklone za svoje saradnike i poslovne partnere, poručuju iz knjižare Birooprema.

Poklonite im divan podsetnik i praktičan poklon, koji će ih tokom cele godine sećati na vas. Na ovaj način ćete obezbediti dobru reklamu Vašem poslu i bolje odnose sa sadašnjim klijentima. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takođe, ovo je idealan način i da privučete nove poslovne partnere. Pokažite neprikosnoven stil u poslovanju.

REKLAMNI MATERIJAL

Svako od nas svakodnevno nešto prodaje. Proizvode, usluge, vreme, energiju, znanje, ideje, snove ili neku veštinu. Svakoga dana prodajemo svoje sposobnosti i kupujemo tuđe. Na taj način stičemo poslovne partnere, potencijalne klijente, ali i prijatelje.

KALENDARI

Da li Vam treba kalendar? Da li želite da ne morate da pamtite sve datume i bitne dogadjaje? Kalendar upravo zato i služi. Neka vam uvek bude pri ruci ili na zidu, neka vas podseća na datume bitne vama i vašim najmilijim osobama.

STONE MAPE I PLANERI

Promotivne stone mape i stoni planeri, ekonomičan poslovni poklon.

V.I.P. POKLONI

Pokloni koji se mogu brendirati ili možete ostaviti da potpis renomiranog proizovođača govori u vaše ime. Poznati svetski brend kao što je PARKER potpisnik je linije ekskluzivnog pisaćeg pribora u luksuznom pakovanju, visokog kvaliteta i elegantnog dizajna.

Promotivna hemijska olovka je uvek opcija jer je često u upotrebi i vidljiva je kao reklama i drugim licima. Skuplje varijante odavaće i eleganciju i time dodatno pozitivno govoriti o tom brendu.

Idealan poklon mogu biti i brendirani stoni predmeti. Pogledajte neke ideje šta sve možete koristit kao promotivni material.

INFO BIROOPREMA

Knjižaru Birooprema koja se nalazi u Zrenjaninu, u ulici Đorđa Stratimirovića 17a možete posetiti svakog radnog  dana od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova.

Više info možete dobiti i putrem telefona 023/511-525

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh