I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Poklon Fakulteta za menadžment vrtiću Leptirić

Fakultet za menadžment (konsultativni centar Zrenjanin) je prošlog vikenda uručio grupi Svetlane Zeljković i Milane Petrović, vrtića Leptirić iz Zrenjanina, donaciju u vidu igračaka za decu.

Na ovaj način su deca iz grupe dobila nove igračke zabavnog i edukativnog karaktera. U razgovoru sa koordinatorom Fakulteta za menadžment (konsultativnog centra Zrenjanin), Jasminom Poštin, saznali smo da će ovaj Fakultet nastaviti da ulaže u naše najmlađe, koji predstavljaju budućnost našeg grada, kao i u njihovo obrazovanje.

 

POVOLJNOSTI ZA RANI UPIS NA FAM

U toku je predupis studenata na sve studijske programe osnovnih i master studija na Fakultetu za menadžment.

Za upis studenata u predroku FAM je obezbedio poseban popust od 10% na cenu školarine!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prema rečima stručnog koordinatora konsultativnog centra u Zrenjaninu, Jasmine Poštin, vlada ogromno interesovanje za upis na osnovne i master akademske studije, na svim smerovima i godinama studija:

– Zrenjaninci, posebno srednjoškolci,  prepoznali su kvalitet našeg obrazovanja i veoma su zainteresovani za nastavak školovanja na našem fakultetu, tako da i ove godine očekujemo veliki broj upisanih studenata.

Sve veći broj upisanih studenata, samo potvrđuje da je FAM trenutno lider u Zrenjaninu, kada su u pitanju studije menadžmenta, medija, informatike i ekonomije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh