I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Podrška kompanije „MaxBet“ sportskim talentima

image descriptionSportisti su uvek bili najbolji ambasadori, te je podsticanje mladih sportskih talenata imperativ za sve društveno odgovorne kompanije i preduzeća. Iz kompanije MaxBet konstantno pristižu novosti o novim uspesima mladih talenata zahvaljući pomoći i podršci koju dobijaju iz ove kompanije.

Osnivač MaxBet-a, Saša Marčeta, naglasio je da će brojna sponzorisanja mladih, talentovanih ljudi, očuvanje okoline, recikliranje i edukacija uvek biti elementi koje jedna kompanija treba da obezbedi kako bi na pozitivan način uticala na društvo i dodao: “Društveno odgovorno delovanje u kompaniji MaxBet ogleda se u ponašanju svakog zaposlenog, a krajnji cilj je postavljanje standarda na koje će se i drugi ugledati kako bi društvo u kome živimo konstantno napredovalo.”

Razvijajući pozitivno delovanje koje ima za cilj podsticaj i napredak društva u kome živimo, MaxBet se postavlja kao primer mnogim kompanijama i pojedincima. Iz ove kompanije poručuju da se odazivaju na pozive za sponzorstva vrlo rado i, što je najbitnije, često! Kao kompanija koje se konstantno širi i napreduje, neophodno je negovati postavljene standarde na kojima će se graditi i razvijati društvena odgovornost.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh