I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Počinje prvi Dečji festival u CineStar bioskopima

CineStar bioskopi će ove godine, prvi put biti centralno okupljalište roditelja i njihovih mališana. U periodu od 4. do 7. oktobra u bioskopima s pet zvezdica sve će biti u znaku prvog Dečjeg festivala.

Dani za vrtiće i škole rezervisani su za 4. i 5. oktobar kada za razrede započinje nagradni konkurs „Postani filmski kritičar“ u kome mogu da osvoje vredne nagrade poput Acer laptop računara, seta knjiga ili projekcije za ceo razred, a sve uz posebne i najpovoljnije cene ulaznica za organizovane posete škola i vrtića, od 260 dinara.

Porodični dani za vikend 6. i 7. oktobra od 11 do 17 časova.

Svi posetioci će moći da kupe svoju ulaznicu za 2D projekcije dečjih filmskih hitova po promotivnoj ceni već od 270 dinara, a najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala – Lizzy i Frikom.

U sklopu Dečjeg festivala filmska preporuka su najnovije animacije za sve uzraste „Stopalići” i „Kondorito: Avantura u svemiru (sinhronizovano)” kao i porodična fantazija za nešto starije školarce „Kuća magičnog sata” poručuju iz bioskopa CineStar.

Dečji festival u CineStaru pokreće se s namerom da slavi dečji film i da razvija ljubav dece prema filmu, a organizovane vesele radionice u predvorju bioskopa razvijaće dečju kreativnost.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kupovina ulaznica za sve filmske projekcije, moguća je na svim bioskopskim blagajnama, kao i online

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh