I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Počinje humanitarna akcija „PerSu” marketa za kupovinu ogreva za 100 porodica

U ponedeljak 1. oktobra, počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar”. Od 1. do 31. oktobra, od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima, biće izdvojen po 1 dinar, da bi se od sakupljenog novca, u vrednosti preko milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je takva pomoć potrebna.

– Humanitarnu akciju „Topli dinar” organizujemo četvrtu godinu zaredom. Do sada smo zajedno ugrejali 300 domova. Verujemo da ćemo uz pomoć naših potrošača ove godine obezbediti ogrevom još 100 porodica. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra meseca, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu, poručuju iz PerSu marketa.

Cilj akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima. Po završetku akcije, kad se sakupe sredstva, sledi nabavka ogreva i uručenje porodicama, već u prvoj nedelji novembra, kako bi spremno dočekali predstojeću zimu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh