I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Počela prodaja atraktivnog poslovnog prostora u „Harmoniji“ (VIDEO)

Nova stambena zgrada „Harmonija“ izgrađena u Obilićevoj 1 u Zrenjaninu zaintrigirala je naše sugrađane koji planiraju da postanu vlasnici sopstvene nekretnine. Uzimajući u obzir način gradnje, materijale koji su korišćeni, implementirani Smart Home sistem, „Harmonija“ opravdava epitet ‘pametne zgrade’.

PRODAJA I ZAKUP PET LOKALA U PRIZEMLJU „HARMONIJE“

Pored 54 stambene jedinice čija je prodaja u toku, interesovanje je izazvalo prizemlje ovog velelepnog objekta predviđeno za poslovni prostor. Budući vlasnici odnosno zakupci lokala, imaće i te kako interes da svoje usluge ili proizvode ponude upravo na ovoj lokaciji koja povezuje sve važne gradske pravce.

Zgrada „Harmonija“ ima pet poslovnih jedinica različite površine:

– 120,56 m2 lokal 1
– 92,24 m2 lokal 2
– 223,46 m2 lokal 3
– 198,18 m2 lokal 4
– 144,93 m2 lokal 5

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poslovni prostor je namenjen prodaji i iznajmljivanju. Ono što smo mogli da primetimo prilikom obilaska, lokali imaju prilično istaknut položaj, što će budućim zakupcima dati sjajnu mogućnost da prezentuju brend i naziv radnje. Dakle, princip stalne reklame koja će biti vrlo vidljiva u okruženju gradske magistrale, obližnje benzinske pumpe, Centralne gradske pijace, odnosno svih najprometnijih mesta.

S obzirom na pristup sa suprotne strane zgrade „Harmonija“ i blizine okolnih parkinga, ova lokacija može biti vrlo interesantna za različit sadržaj i namenu: apoteke, cvećare, prodavnice tehničke opreme, tekstila ili dečije opreme, prodavnice za opremanje enterijera raznim dekorima, sportska oprema kao i za kancelarije za pružanje usluga iz raznih oblasti. Ova lokacija mogla bi biti interesantna i za brendove koji još nisu prisutni u Zrenjaninu a koji su našim sugrađanima omiljeni. Tako bi i stanari zgrade i ostali sugrđani dobili nešto novo što se do sada nije moglo pronaći u našem gradu.

MOGUĆNOST PRILAGOĐAVANJA UNUTRAŠNJOSTI OBJEKTA

Interesantno za buduće vlasnike ili zakupce poslovnog prostora odnosno pet lokala u prizemlju zgrade „Harmonija“, jeste to da je još uvek moguće odabrati i kvalitetne keramičke podne obloge renomiranih inostranih proizvođača.

Unutrašnjost lokala se može prilagoditi nameni upotrebom pregradnih zidova, a isto tako mogu se objediniti dva ili više susednih lokala. Što se tiče grejanja i klimatizacije, lokali su opremljeni savremenim VRV sistemom koji omogućavaju komforno grejanje i hlađenje. Ovaj sistem garantuje prijatan boravak u svim godišnjim dobima.

Ako govorimo o ceni prodaje ili zakupa lokala – bili smo iznenađeni odnosom cene i ponuđenog kvaliteta.

Uostalom, postoji mogućnost da se već od sutra uverite i sami:

 063 543 128 ili prodaja@harmonijazr.rs

PREDNOSTI KOJE IZDVAJAJU „HARMONIJU“ NA TRŽIŠTU

Ukoliko se na kratko osvrnemo na stambene jedinice koje se nalaze iznad poslovnog prostora, pored niza interesantnih rešenja u „Harmoniji“ čiji je spisak poduži, nije zgoreg pomenuti najvažniji deo:

„S obzirom na visok kvalitet izolacionih slojeva građevinskog omotača i ugrađene stolarije na objektu, kao i na efikasan sistem proizvodnje energije za grejanje, očekivani maksimalni trošak grejanja na godišnjem nivou iznosi 300 RSD po kvadratnom metru površine stana, pri sadašnjim cenama prirodnog gasa. Primera radi, za stan površine 40 m2 očekivani maksimalni trošak grejanja na godišnjem nivou iznosu 12.000 dinara, a za stan od 100 m2 očekivani maksimalni trošak grejanja iznosi 30.000 dinara. Ovakvim konceptom, potrudili smo se da našim budućim kupcima ponudimo rešenje koje će u smislu eksploatacionih troškova biti podjednako dobro, ako ne i bolje, pouzdanije i jeftinije od trenutno rasprostranjenog koncepta grejanja putem toplotnih pumpi.“

Više o materijalima koji su korišćeni u izgradnji zgrade, samim tim i poslovnom prostoru, saznajte na harmonijazr.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh