I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Počela je sezona sladoleda u poslastičarnici Arena

Proleće je zvanično stiglo pre nekoliko dana, a temperature od preko dvadeset stepeni tokom vikenda učinile su da građani osete magnetnu privlačnost frižidera sa najomiljenijom poslasticom od svih – sladoledom.

Proverite zašto deca obožavaju Arenin sladoled

Mnogi od vas uspevaju još uvek da mu se odupru, jer mu „vreme nije“, ali isto je toliko i onih koji ovom ledenom slatkišu ne mogu da odole. Sezona sladoleda  zvanično je počela u poslastičarnici Arena u nedelju, 24. marta i trajaće narednih šest meseci, a možda i duže ako vreme to dozvoli.

 KADA SE VAMA JEDE SLADOLED?

Pa naravno, uvek! Pogotovo ako je u pitanju vrhunski italijanski sladoled, a u poslastičarnici Arena, iako je tek početak sezone, već imaju 22 vrste. Uskoro najavljuju nove ukuse, a među njima će biti i sladoled za vegane, dijabetičare, alergične na gluten, ali i one koji su na dijeti.

Sladoledi iz poslastičarnice Arena Vam pružaju magično zadovoljstvo i uživanje kojem je teško odoleti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

22 VRSTE SLADOLEDA

Poslastčarnica Arena u svom asortimanu nudi čitav spektar ukusa i oblika koji će zadovoljiti različite ukuse. Svi sladoledi u poslastičarnici Arena su originalni i potpuno drugačiji od onoga što ste do sada probali.

Trenutno možete probati ukupno 22 vrste sladoleda: Oreo, bounty, vanila, višnja – jogurt, čiz kejk sa borovnicom, badem – suva smokva, orah – breskva, jafa, plazma, pistać, ferero, bajadera, lešnik, šumsko voće, đanduja (italijanska čokolada sa lešnicima), mlečna čokolada, mlečna jagoda, pinakolada, banana, lešnik i snickers.

Kada prolazite Magistralom, zastanite na tren, odvojite trenutak za sebe i uživajte u vrhunskim sladoledom, ali i sjajnim akcijama koje je Arena pripremila za sve posetioce.

Pratite sjajne akcije Arene na facebook – u ili instagramu.

 

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh