I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford: Počela je nova školska godina

Počela je nova školska godina u Akademiji Oxford. U to ime pozivamo sve zainteresovane polaznike da se prijave za kurseve stranih jezika. Organizovaćemo rad u malim, velikim i mikro grupama, kao i individualnu nastavu.

U ponudi Akademije Oxford, pored tradicionalne nastave, obuhvaćena je i online nastava, gde naši polaznici, iz komfora svoga doma, mogu pratiti nastavu. Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima.

Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika

Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet. Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su obrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova.

Usluge ovlašćenih sudskih tumača dostupne su Vam i za prevod sve potrebne dokumentacije pri uvozu i registraciji automobila, saobraćajnih dozvola, diploma, izvoda i ostalih ličnih dokumenata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored navedenog radimo prevode i svih ostalih poslovnih i stručnih tekstova i dokumenata, ugovora i ostale dokumentacije. Čekamo Vas!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh