I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Proglašeni pobednici velikog likovnog konkursa „Traži se Big Ben maskota!“

Veliki nagradni likovni konkurs „Traži se Big Ben maskota!“ Centra za edukaciju Big Ben, završen je 14. februara zajedničkim druženjem organizatora i svih učesnika.

S obzirom na to da se konkurs odvijao putem Fejsbuka, najpre su predstavnici Centra na osnovu najvećeg broja like i share klikova proglasili troje dobitnika novčanog vaučera – Damjana Stanisavljeva, Nemanju Mićevića i Anastasiju Kerletu, a zatim je i stručni žiri dao svoj sud.

Vesna Mađarov – diplomirani pedagog, Blagovesta Vasileva – diplomirani scenograf i dizajner za lutkarsko pozorište i Nadica Simjanovski – diplomirani grafički dizajner i nastavnik likovne kulture, kao članice žirija imale su težak zadatak da među brojnim kreativnim radovima izaberu dva koja se posebno ističu. Njihova zajednička odluka glasila je da su najbolje radove nacrtali Teodor Jeremić i Hana Papić Đurić. Njima je Centar za edukaciju „Big Ben“ poklonio po jedan besplatan kurs engleskog jezika.

Nakon proglašenja pobednika u foajeu Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ priređena je izložba svih radova, a zatim su sva deca-učesnici odgledala premijernu predstavu „Vesela kuća“. Bio je to način da im se Centar „Big Ben“ zahvali za učešće i kreativnost koju su pokazali u velikoj meri.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Deca si najveće bogatstvo koje imamo. Svaki crtež je jedna prelepa bajka protkana ljubavlju i iskrenim osećanjima. Čestitamo im i zahvaljujemo se svim učesnicima, ponosni smo na njih. Drago nam je i što smo svi zajedno pogledali jednu vrlo lepu predstavu, kaže Ljubica Kovačević ispred Centra „Big Ben“.

U narednom periodu biće i izrađena oficijelna maskota ovog Centra. Najbolji radovi poslužiće svakako kao inspiracija da se dobije maskota koja će biti bliska i dopadljiva deci.

OBRAZOVNI PROGRAMI KOJI SE SPROVODE U CENTRU ZA EDUKACIJU „BIG BEN“

  • Mentalna aritmetika SuanPan
  • Kursevi engleskog i nemačkog jezika
  • FFD – brzo čitanje sa razumevanjem

UPIS JE U TOKU!

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin

? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎ 069-155-61-62 ☎064-155-61-61
www.bigben.edu.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh