I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Pločice sa imitacijom drveta

Trendovi o uređenju enterijera sve više plasiraju pločice zanimljivih i neobičnih formata i dezena, koje su sve popularnije i koriste se u opremanju kako malih tako i velikih prostorija. Široka ponuda pločica sa dezenom drvetna sve više je zastupljena ne samo u dnevnim i spavaćim sobama, nego i u kuhinjama i kupatilima. Pločice sa teksturom drveta lako su prilagodljive svim stilovima uređenja prostira, što omogućava njihova prirodna boja.

Traverkever Natural – Marazzi Italija

Traverkever Natural – Marazzi Italija

U kući pod je izložen habanju najviše zbog uticaja vlage, svetla i načina grejana, tako da je posebno potrebno obratiti pažnju na izbor podnih obloga. Pločice se najviše ističu zbog čvrstog i trajnog materijala i lake su za uklapanje za sve prostorije kako u kući tako i van nje.

Pločice sa dizajnom drveta nije dobro povezivati sa zonama poda na kojma je parket. Spoj pravog drveta i njegove imitacije stvara vizualno loš odnos umanjujući vrednost oba materijala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Lena Crema, Lena Marron – Plaza Ceramika Španija

Lena Crema, Lena Marron – Plaza Ceramika Španija

Neke od pločica sa novijim datumom proizvodnje su i rektifikovane odnosno, laserski sečene kao što su Galeon pločice u dimenziji 20×60 i idealne su za oblaganje manjih prostorija kao i stepeništa.

Prednost laserski sečenih pločica je što ne moraju da se fuguju i samim tim prostor gde se lepe deluje kao jedna celina.

Galeon Beige – Ceramika Nowa Gala

Galeon Beige – Ceramika Nowa Gala

Keramika u kombinaciji sa podnim grejanjem sve više je zastupljena i u kupatilima i u drugim prostorijama, jer je trajna i jednostavna za održavanje. Za dnevne i spavaće sobe keramika sa dezenom drveta je idealno rešenje, jer je lako uklopljiva u svaki prostor, a i izdržljiva je.

Ontario Walnut – KAI Bugarska

Ontario Walnut – KAI Bugarska

U asortimanu maloprodaja Ogrev možete pronaći širok program pločica sa dizajnom drveta renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Plaza Ceramika iz Španije, Marrazi i Dado Ceramika iz Italije, Ceramika Nowa Gala iz Poljske ili KAI iz Bugarske.

Posetite Ogrev i uverite se u široku ponudu kompletnog građevinskog materijala i opreme za kuću.

Lazarevačka bb, Zrenjanin 023 563 120
Želežnička bb, Zrenjanin 023 563 240
Maksima Gorkog 30, Melenci 023 731 518

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh