I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Na ovoj radionici ćete naučiti kako da pišete ˝EU˝ projekte

Centar za edukaciju Smart School u Zrenjaninu vrlo brzo nakon osnivanja u svojoj ponudi ima niz kvalitetnih programa kojima danas može da se pohvali.
Pored programa za decu, koji obuhvataju učenje matematike, srpskog jezika, engleskog i nemačkog jezika, ˝Smart School˝ ima kvalitetne programe za odrasle.

˝Business English program, Law English˝, opšti kursevi engleskog i nemačkog jezika, kao i Radionica za pisanje EU projekata predstavljaju programe na kojima je tim Centra za edukaciju ˝Smart School˝ vredno radio i pažljivo ih izabrao i kreirao.

Ovom prilikom naglasak stavljamo na programu koji se odnosi na pisanje EU projekata, poručuju iz pomenute škole.

Radionica će se održati 2. i 3. marta

Radionica za pisanje EU projekata biće održana 02. i 03. marta, u pitanju je dvodnevna radionica (subota i nedelja od 10 do 17 časova).

Kroz ovu radionicu, koja se posle prvog termina pokazala kao izuzetna, korisna, tražena, praktična, savremena i odlično organizovana, odlučili smo se da vrlo brzo zakažemo sledeći termin, dodaju.


Pisanje EU projekata je veština koja se uči, savremeni zanat, koji nas upoznaje sa novom vrstom poslova i modernim načinom poslovanja.
Kroz niz praktičnihh saveta, od izuzetnih stručnjaka sa decenijskim iskustvom u pisanju projekata, kroz ova dva dana trajanja Radionice, prolazi se kroz teorijski i praktični deo.
U cilju podizanja nivoa znanja i veština za pripremu projekata koji se mogu finansirati iz dostupnih EU fondova , organizujemo ovu obuku za pisanje projekata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Cilj obuke o pisanju EU projekata

Cilj obuke je da se polaznicima omogući sticanje neophodnih znanja za samostalno apliciranje i realizaciju projekata iz domaćih i inostranih izvora finansiranja.

Obuka je namenjena svim fizičkim i pravnim licima koja imaju osnovna znanja ali nemaju dovoljno iskustva u apliciranju i realizaciji projekata. Polaznici koji se nisu sretali sa radom na projektima, krenuće od samog početka kada su projekti u pitanju, od pojma i značaja veštine pisanja projekata, metodama, pa do konkretnog teorijskog i praktičnog znanja.

Za sve dodatne informacije i prijave, možete ih kontaktirati na broj telefona 062/ 225 045.
Centar za edukaciju Smart School se nalazi u Zrenjaninu. na adresi Cara Dušana br 105.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh