I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Picerija Akvarijus sinoć proslavila prvi rođendan (VIDEO)

Pre tačno godinu dana, u ulici Žarka Zrenjanina u poznatom objektu osvežena je picerija Akvarijus. Ovoga puta preuzeo je Igor Cvetanovski, poznati pica majstor u gradu koji se odvažio da nakon više od petnaest godina rada ispred pica peći, otvori svoju piceriju.

Sinoć 01. marta u picariji Akvarijus uz redovne goste, prijatelje i saradnike upriličena je mini proslava povodom prve godine rada.

LJUBAV PREMA KVALITETNIM PICAMA

Prošlo je verovali ili ne, već godinu dana od kako smo otpočeli poslovanje. Potrudio sam se da svoju ljubav prema kvalitetnim picama prenesem i na svoj tim i u tome uspeo, bar tako kaže veliki broj svakodnevnih porudžbina koje dobijamo. U ime celog tima koji vredno radi da naša jela stignu topla i na vreme do vas, zahvaljujem Vam se na velikom poverenju od srca. U godinama pred nama unapredjivaćemo kvalitet usluge i slušati sve vaše savete, ovako je Cvetanovski, glavni kuvar i vlasnik picerije Akvarijus pozdravio fanove ovog mesta na Fejsbuk stranici picerije.

Fordomanija

VIDEO PRILOG SA PROSLAVE

DOSTAVA PICA ZRENJANIN

Ova picerija za kratko vreme postala je omiljena među Zrenjanincima. Iako nije tajna da je kaprićoza najtraženija pica, odlično se prodaju i piroške, đavolja, partrmajlija, kao i pica sa pršutom.

– Nema veće sreće za jednog čoveka kada u ovim nestabilnim vremenima započne nešto i uspe u tome. Još jednom hvala svima i pozivam Vas da nas posetite što pre ukoliko još uvek niste, kratko je za naš portal prokomentarisao Igor Cvetanovski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Broj za besplatne dostave pica je 023.510.248

Više o picama i drugim specijalitetima saznajte na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

  • Divider

  • Divider
Na vrh