I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Picerija Akvarijus proslavila drugi rođendan (VIDEO)

Sasvim sigurno, jedna od najpopularnijih picerija u gradu, picerija Akvarijus u petak 01. marta proslavila je svoj drugi rođendan.

PICERIJA AKVARIJUS

Prijatelji picerije i gosti koji su se zatekli uživali su u gratis degustaciji novih pica koje su od nedavno u ponudi, a sve je upotpunjeno sa velikom tortom prečnika jedan metar u obliku pice.

– Opredelili smo se za kvalitet i od toga nikada nećemo odustati. Za bilo koju picu da se opredelite iz naše ponude, budite sigurni da se na njoj nalaze kvalitetni nadevi – sastojci. Mislim da smo tako i prepoznati kod Zrenjaninaca, ističe vlasnik i glavni pica majstor Igor Cvetanovski.

Picerija posluje sa tri dostavna vozila, a nedavno je uz novu reortanizaciju sedenja proširila svoj kapacitet gostiju u samoj piceriji. Dodatno ponudu upotpunjuje i pica parče na šalterskoj prodaji koje je redovna opcija za užinu mnogobrojnim prolaznicima, ali pre svega đacima.

Pizzerija Aquarius se nalazi na adresi Žarka Zrenjanina 53a, a broj telefona pizzerije je 023 /510 – 248

CENOVNIK I PONUDA

Cene pica, slike, ali i video snimke njihovih specijaliteta možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh