I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Konačno u gradu – ukusno i sočno pica parče [VIDEO]

Za veoma kratko vreme, mnogim Zrenjanincima je ˝Pizzeria Aquarius˝ postala sinonim za sočnu i kvalitetnu picu, a od nedavno je u svoju ponudu uvrstila i ukusno pica parče.

Dolaskom školske godine i na zahtev mnogih Zrenjaninaca, picerija koja je za vrlo kratko vreme nadmašila sva očekivanja kada je u pitanju broj porudžbina u svoj širok asortiman raznovrsnih i ukusnih pizza, uvršteno je ovih dana i kaprićoza pica parče.

Naše pica parče je brzo rešenje da se utoli glad, a opet uživa u uvek sočnoj i ukusnoj pici, čija je cena svega 100 dinara, ističu iz Aquariusa.

PerSu marketi

Pica parče posebno popularno među školarcima

Kako iz pomenute picerije navode, parče je omiljeno među školarcima koji užurbano idu na časove.

Pre početka, pa i po završetku nastave nam je najveća gužva. Mnogo školaraca pre početka časova navrate da se pripreme za dan koji ih očekuje, jer kako kažu, posle pice se bolje uči, kroz smeh su dodali.

Prostran parking čini da i mnogi zaposleni svrate u prolazu na parče pice, a dobar promet čini da se u svakom momentu na šalteru Akvarijus picerije može dobiti sveže i toplo parče kaprićoze.

Pizzerija Aquarius se nalazi na adresi Žarka Zrenjanina 53a, a broj telefona za dostavu je 023.510.248

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte njihovu kompletnu ponudu na facebook stranici:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh