I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

TOČAK AUTO: Automobil vaših snova – „Peugeot 108“

 PEUGEOT 108 ili kako ga nazivaju i „Sloboda na 4 točka“ je malen i precizan auto, tako okretan da rešava misteriju gužve na putu i za tren je savladava.

Brzo nalazi idealno parking mesto za sebe, na korak do vaše lokacije. PEUGEOT 108 je moderan, elegantan i visokotehnološki opremljen automobil kako bi pružio iskustvo lake i udobne vožnje po gradskim ulicama. Jedinstvenim stilom i neodoljivog izgleda, izaziva oduševljenje na prvi pogled.

Unutrašnjost PEUGEOT 108 je zamišljena tako da ponudi maksimum prostora i bojne pregrade za vozača i suvozača.U paketu „Ambiance“ on poseduje karirana Jusa plava sedišta kao i ventilaciju i kuglu menjača u plavoj Calvi brilijant boji, nateraće vas da se odmah zaljubite u njega.


Naročito prostran prtljažnik, kapaciteta 243 l, može dostići zapreminu od 868 l obaranjem naslona zadnje klupe na 50/50. Moderan i štedljiv, sa zapreminom motora od 998 cm3 i 72 konjskih snaga, ovaj mališan troši na otvorenom 3,6l/100km, u gradskoj vožnji 5l/100km, dok u kombinovanoj vožnji troši 4.1 l/100 km.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sada, više nego ikada, PEUGEOT je uložio svu svoju energiju u stvaranje vozila jakog karaktera koja će probuditi sva vaša čula. Ergonomičnost, izbor materijala, konekcija, pazili smo smo na svakom detalju kako bismo vam ponudili intuitivniju vožnju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh