I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Predstavljamo 5 TOP usluga Frizersko-kozmetičkog salona „Magic look“ (VIDEO)

Uprkos mišljenjima da u Zrenjaninu ima i više frizerskih salona nego što postoji realna potreba, oni koji često koriste usluge frizera, neće se složiti sa tim. Činjenica je da svako voli da ima „svog“ frizera kojem veruje, kao i ambijent u kome se oseća prijatno. Nije tajna da se žene najslađe ispričaju upravo u frizerskim salonima.

U poseti salonu „Magic look“ u Ulici vojvode Petra Bojovića 19, saznali smo sve o trenutno najtraženijim uslugama i o zahtevima mušterija. U salonu rade Vladana i Cvita koje su u ovom poslu jako dugo.

– Volimo kada mušterije znaju šta žele, kada su sigurni u svoju odluku, naročito onda kada drastično menjaju imidž, odnosno boju ili dužinu kose. Dugogodišnje iskustvo nam pomaže da „uskočimo“ sa savetima kod onih mušterija koje posle dugo godina žele veliku transformaciju, neki drugi lik kada se pogledaju u ogledalu. To je za nas čista motivacija. Gledamo sve – oblik lica, boju obrva, kakav ten imaju. Fenomenalno je kad neko želi da vidi novog ili novu sebe, jer kosa je ta koja uvek raste i sa kojom možemo da pravimo neverovatne promene, kaže nam Vladana.

Pored izgleda, Zrenjaninke se brinu i o kvalitetu kose, pa u ovom salonu vlada pomama za Olaplex tretmanom kao i tretmanom matičnim ćelijama argana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Da bi kosa bila poslušna, da bi imala sjaj, mora da bude zdrava. U našem salonu nudimo pakovanja koji dubinski regenerišu kosu, što je i vidljivo već nakon prvog tretmana, priča nam Cvita.

Tražili smo i da za ovu priliku izdvoje 5 TOP usluga koje njihov muško-ženski frizerski salon „Magic look“ nudi. Dodale su da postoji i poseban, kozmetički deo u kome se rade profesionalno šminkanje, depilacija, pedikir i vrlo efikasni tretman za topljenje kilograma.

5 TOP USLUGA U SALONU „MAGIC LOOK“

1 . Tretman matičnim ćelijama Argana – za razliku od drugih pakovanja, ovaj tretman stoji na kosi svega 15 minuta. Efekti koji se postižu ampulama matičnih ćelija Argana, dugotrajni su, zbog čega ovaj tretman predstavlja pravu revoluciju u negi oštećene kose. Reč je o trenutno najtraženijem tretmanu za revitalizaciju oštećene i beživotne kose.

2 . Farbanje izrastka i cele kose – u ovom salonu se posebno ističe usluga farbanja s obzirom na kvalitet farbi koje se koriste, brenda Karaal. Iz iste linije koriste se i šamponi i balzami, namenski za različite tipove kose, a čija se efikasnost nakon farbanja, pranja kose i feniranja, vrlo jasno vidi. Cene farbanja cele dužine kose ili izastka, ovde su izizetne.

3 . Tehnike nijansiranja kose poput balajaža, ombre ili sombre varijante i dalje su vrlo popularne među Zrenjaninkama. Za postizanje dobrog efekta izuzetno važno je umeće i znanje frizera, zbog čega se mnoge mušterije, u potrazi za iskusnom rukom, obraćaju frizerkama „Magic look“ salona.

4 . Kao posebnu uslugu odnosno pogodnost, ovde navode koncept „bez zakazivanja“. To znači da ne morate da čekate termin koji vam odrede, već se možete uputiti pravo u Ulicu vojvode Petra Bojovića 19 i sačekati svoj red.

5 . Kada je u pitanju kozmetički salon, izdavaja se tretman sa gipsanim bermudama. Samo jedan tretman smanjuje jedan konfekcijski broj! To je razlog zašto se Zrenjaninke opredeljuju za ovaj način postizanja vitke linije, naročito onda kada nemaju vremena za teretanu i dijete, a uoči nekih bitnih događaja poput raznih proslava. „Spas u zadnji čas“, kažu u ovom salonu.

O ostalim uslugama i pogodnostima salona „Magic look“ saznajte OVDE

062/449-522

RADNO VREME SALONA „MAGIC LOOK“

ponedeljak-petak od 10 do 19h
subota od 9 do 17h

Koncept – bez zakazivanja!

  • Divider

  • Divider
Na vrh