I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Posetili smo novi pet šop „Aristo pets“ u Aviv parku (VIDEO)

Specijalizovana radnja za kućne ljubimce ‘’Aristopets’’ i zvanično je počela sa radom u Aviv Parku. Novi pet šop donosi sasvim nov koncept po pitanju pristupa, ponude i izgleda uz mnogobrojne vikend akcijske cene.

Novi petšop u Aviv Parku / Aristopets

Mesto za druženje s ljubimcima i edukaciju vlasnika

Uvereni da pet šop ne mora nužno biti samo mesto trgovine, već mesto sveobuhvatne brige o kućnim ljubimcima, u ‘’Aristopetsu’’ su se odlučili za koncept koji podrazumeva upoznavanje i druženje sa kućnim ljubimcima, te edukaciju i savetovanje njihovih vlasnika.

Rinfuz hrana za kućne ljubimce

Prostor je prilagođen neometanom boravku životinja, kako bi se zadovoljili standardi pet friendly politike. I kako bi posetioci u pranji ljubimca s lakoćom mogli da pogledaju, isprobaju i odaberu željene artikle.

Saveti veterinara

Saveti o ishrani i opremi mogu se dobiti od zaposlenih, dok će savete o odgoju svih vrsta kućnih ljubimaca davati veterinar.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kvalitetna i raznovrsna ponuda hrane i opreme

Vlasnici pasa i mača pronaći će sve što im je potrebno za njihov odgoj i negu. Pored hrane i sredstava za higijenu, u raznovrsnoj i kvalitetnoj ponudi nalaze se oprema za šetnju i putovanje ljubimaca, zatim oprema za njihov boravak u domaćinstvu, kao i garderoba i igračke.

Ljubitelji ptica, sitnih glodara i akvaristike pronaći će svu neophodnu opremu za neometan i udoban boravak ljubimaca u kućnim uslovima, te hranu i sredstva za negu.

Malo životinjsko carstvo

U svojoj izložbenoj i prodajnoj ponudi ‘’Aristopets’’ ima ptice i glodare, kojima će se uskoro pridružiti i ribice.
Od ptica, trenutno su tu zebe, nimfe, tigrice, rozenkolis i fišeri. A od glodara zečevi, činčile, leming, sirijski hrčak, degu veverica i jež. Akvarijumi su spremni i kroz par nedelja u njima će zaživeti mala vodena kraljevstva.

Otvaranje i popusti

Pogledajte kako je bilo na otvaranju:

„Petšop sa lokalnim šarmom, a svetskom ponudom od ove nedelje u našem gradu!“.

Zapratite ih među prvima i saznajte sve o ponudi i akcijama na zvaničnom Instagram Aristopets profilu, kao i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh