I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bogat dečiji program ˝PerSu˝ marketa na 34. Danima Piva

Široki dečji osmesi, opipljiva radost, nezaboravni zabavni trenuci, ushićenje i porodično druženje sasvim sigurno obeležili su ovogodišnji bogat program za decu u PerSu ulici kišobrana, najavljujući na taj način 34. “Dane piva”.

Veliki broj ˝super˝ raspoloženih mališana i ove godine je, od 29. do 31. avgusta, uživao u bogatom kulturno-zabavnom programu, tradicionalno održanom u Gimnazijskoj ulici.

Deca su mogla da učestvuju u brojnim radionicama, sportskim igrama ili u muzičkim programima. Sudeći prema neverovatnoj energiji, bili su oduševljeni i zanimljivim predstavama i spektakularnim animacijama. Svi programi su bili besplatni, posebno prilagođeni različitim uzrastima posetilaca.

Jutjuber ˝Đota Freestyle˝ deo PerSu programa

Najveće iznenađenje klinci i klinceze doživeli su poslednjeg dana avgusta. Naime, tada su svi oni koji obožavaju najvažniju sporednu stvar na svetu, bili u prilici da provedu sportski dan i druže se sa poznatim Jutjuberom Đotom freestyle.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nekoliko hiljada oduševljenih mališana, kojima je fudbal ljubav, strast, emocija, sreća i tuga, uživalo je tog dana sa Đotom, koji im je pokazao svoje umeće sa fudbalskom loptom.

Nakon “pikanja” voljene fudbalske “bubamare”, mališani su mogli da se slikaju i razgovaraju sa njim. Osim u PerSu dečjoj ulici, bogat program bio je pripremljen i u Plankovom parku kod Kulturnog centra.

U popularnom “Zabavilištu” u Parkiću Plankiću, od 27. avgusta pa do 1. septembra, najmlađi posetioci učestvovali su u brojnim sportskim i edukativnim radionicama.

Ovako zanimljivi dečji dani, ispunjeni srećom, osmesima i zadovoljstvom, bili su poklon trgovinskog lanca PerSu marketi, svim mališanima i posetiocima “Dana piva” koji su Zrenjanin došli u potrazi za dobrom zabavom, ali i kulturno-edukativnim programima. Imajući u vidu sva dešavanja, sigurni smo da je svako našao ono što je njemu “po meri”, poručili su iz PerSu-a.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh