I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Bogat dečiji program ˝PerSu˝ marketa na 34. Danima Piva

Široki dečji osmesi, opipljiva radost, nezaboravni zabavni trenuci, ushićenje i porodično druženje sasvim sigurno obeležili su ovogodišnji bogat program za decu u PerSu ulici kišobrana, najavljujući na taj način 34. “Dane piva”.

Veliki broj ˝super˝ raspoloženih mališana i ove godine je, od 29. do 31. avgusta, uživao u bogatom kulturno-zabavnom programu, tradicionalno održanom u Gimnazijskoj ulici.

Deca su mogla da učestvuju u brojnim radionicama, sportskim igrama ili u muzičkim programima. Sudeći prema neverovatnoj energiji, bili su oduševljeni i zanimljivim predstavama i spektakularnim animacijama. Svi programi su bili besplatni, posebno prilagođeni različitim uzrastima posetilaca.

Jutjuber ˝Đota Freestyle˝ deo PerSu programa

Najveće iznenađenje klinci i klinceze doživeli su poslednjeg dana avgusta. Naime, tada su svi oni koji obožavaju najvažniju sporednu stvar na svetu, bili u prilici da provedu sportski dan i druže se sa poznatim Jutjuberom Đotom freestyle.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nekoliko hiljada oduševljenih mališana, kojima je fudbal ljubav, strast, emocija, sreća i tuga, uživalo je tog dana sa Đotom, koji im je pokazao svoje umeće sa fudbalskom loptom.

Nakon “pikanja” voljene fudbalske “bubamare”, mališani su mogli da se slikaju i razgovaraju sa njim. Osim u PerSu dečjoj ulici, bogat program bio je pripremljen i u Plankovom parku kod Kulturnog centra.

U popularnom “Zabavilištu” u Parkiću Plankiću, od 27. avgusta pa do 1. septembra, najmlađi posetioci učestvovali su u brojnim sportskim i edukativnim radionicama.

Ovako zanimljivi dečji dani, ispunjeni srećom, osmesima i zadovoljstvom, bili su poklon trgovinskog lanca PerSu marketi, svim mališanima i posetiocima “Dana piva” koji su Zrenjanin došli u potrazi za dobrom zabavom, ali i kulturno-edukativnim programima. Imajući u vidu sva dešavanja, sigurni smo da je svako našao ono što je njemu “po meri”, poručili su iz PerSu-a.

  • Divider

  • Divider
Na vrh