I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliko otvaranje renoviranog PerSu marketa u Novom Sadu

Uz bogat program, zabavu za mlađe i starije posetioce, u Novom Sadu je u četvrtak 16.03. u 9h, otvoren renoviran PerSu market na adresi Rumenački put 17.

U prepoznatljivom ambijentu smešten je pažljivo odabran asortiman kvalitetnih domaćih i stranih brendova, skrojen po principu ˝od svega po malo˝. Svakodnevno, ovaj PerSu market na 100 kvadratnih metara prodajnog prostora, nudi svojim potrošačima sveže domaće proizvode po više nego pristupačnim cenama.

Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, koji su idealni za spremanje ukusnog porodičnog doručka, poručili su iz PerSu marketa.

PerSu obradovao potrošače poklonima i SuPer cenama

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Kao i uvek do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje verne potrošače, pa su za njih pripremili poklone iznenađenja, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan.

Na ulazu u novootvoreni PerSu market potrošači su u znak dobrodošlice dobijali jabuku, dok su po izlasku iz objekta mogli da se posluže kafom, kolačićima i ratlukom, ili pak da probaju sveže pečen roštilj. Za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ, što je doprinelo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Novom Sadu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom gradu, rodnom mestu Jovana Jovanovića Zmaja, jednog od najpoznatijih srpskih pesnika i pisaca dečije književnosti, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine, dodali su ispred pomenutog marketa.

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh