I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu nastavlja sa uvođenjem dodatnih zaštitnih mera u marketima

Kompanija PerSu prošle nedelje dodatno je pojačala mere zaštite u svojim maloprodajnim objektima, koje se odnose kako na zaposlene, tako i na sve kupce.

U svim PerSu marketima postavlja se zaštitna zavesa, koja u velikoj meri izoluje zaposlenog trgovca na kasi prilikom kucanja robe, a ostavljen je prostor samo za preuzimanje novca. Zaštitna zavesa dezinfikuje se redovno, kao i sve ostale površine u objektima. Do sada su zavese postavljene u opštinama Kikindi, Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru, Vršcu, Kuli, Vrbasu, Apatinu, kao i pripadajućim mestima. Na ovaj način, trgovac je zaštićen sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Takođe, ispred ulaza u maloprodajne objekte, postavljaju su dezobarijere za dezinfekciju obuće pre ulaska.

Pored ovih mera, svi trgovci u PerSu marketima opremljeni su zaštitnim maskama i rukavicama, kao i dezinfekcionim sredstvima. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata, a tu spadaju pored zavesa i kvake, pultovi, vrata vitrina, potrošačke korpe i slično.

-Zdravlje naših zaposlenih, ali i naših kupaca nam je na prvom mestu. S obzirom na to da su naši trgovci najviše na udaru, radimo sve što možemo da ih zaštitimo i tako smo i došli na ideju da postavimo zavese i kompletno ih izolujemo, a ovo rešenje preporučujemo svim trgovcima, kako bismo mere predostrožnosti podigli na najviši nivo – poručuju iz PerSu marketa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Postavka zaštitinih zavesa se nastavlja dok se ne obuhvati svih 150 PerSu marketa u 90 naseljenih mesta.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh