I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi uspešno nastupili na drugom međunarodnom sajmu privrede „ZrBizNet”

Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, u periodu od 20. do 22. septembra u hali „Medison” u Zrenjaninu, održana je druga Međunarodna privredna manifestacija „ZrBizNet”.

Na ovogodišnjem sajmu privrede, u izlagačkom delu učestvovalo je preko 150 izlagača iz Srbije i inostranstva. Konceptom manifestacije, akcenat je bio na izlagačima i privrednicima, u smislu njihovog umrežavanja, organizacije korisnih predavanja, predstavljanja novina u IT sektoru, ili upoznavanja sa privrednim fondovima. Međutim, prateći program je bio obogaćen i dodatnim zabavnim aktivnostima koje su namenjene kako privrednicima, tako i građanstvu.

Ovako koncipiran, bogat i sadržajan program, privukao je veliki broj posetilaca različitih starosnih dobi. Tokom tri dana trajanja, manifestaciju je posetilo preko 3.000 ljudi. Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a bila je „Pokreni se”, a PerSu marketi su se na sajmu predstavili sa svojim projektom „Naši smo” i tom prilikom pozvali lokalne proizvođače na saradnju.

Na ovaj način želimo smo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, da poboljšamo kvalitet života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda. Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja – poručuju iz PerSu marketa.

Kompanija PerSu, kao generalni pokrovitelj ove privredne manifestacije, imala je veoma zapažen i efektivan nastup, o čemu svedoči veliko interesovanje medija, lokalnih privrednika i institucija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Drago nam je što je naša kompanije, po drugi put, bila deo ovog međunarodnog događaja i što smo imali priliku da posetiocima i lokalnoj javnosti predstavimo naš projekat „Naši smo”, ostvarimo nove poslovne kontakte, započnemo inicijalne pregovore sa nekolicinom lokalnih proizvođača i na taj način pokrenemo razvoj lokalne privrede – poručuju iz PerSu marketa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh